Nedelja 31.05.2015.
22:22
Express. ba

Pevačica se razvodi, zbog sina ratuje sa mužem!

Jutjub
Ako si mu rekla, Selma!

Kako je otkrila za bosanski tabloid "Express", Mujo s njom želi da komunicira jedino porukama i ne bira način kako bi je ocrnio.

- On više ne bira način kako bi me što više ocrnio. Koristi se lažima, špekulacijama da me predstavi na što ružniji način. Na 12 stranica napisao je gluposti o meni. Nema šta nije pisao. Ni moj otac koji me je hranio ne bi imao toliko materijala da piše o mom detinjstvu, mladosti... Nikada nisam zabranjivala da viđa sina, niti ću jer ne želim da sutra, kada moj sin odraste, kaže kako mu nisam dozvolila da bude s ocem! Bože sačuvaj! Ne razumem njegovu "prljavu igru" jer ne može mi nikako ukaljati ime, a posebno ne može reći da mi nije stalo do deteta. Kada nastupam, s njim je moja majka i već sutradan ja sam uz njega. Maksimalno sam mu posvećena. Ova bitka je teška ali ću na kraju izaći kao veliki pobednik i majka - rekla je Selma, a zatim je dodala da bira reči kada govori o bivšem suprugu jer je sigurna da je na sve spreman i da će svaku njenu izjavu zloupotrebiti.

- Nikada se nisam predavala niti pripadam onima koji žele nečije sažaljenje. Moj sin je moj život i neću dozvoliti da bilo ko naruši moju sreću, njegovo detinjstvo... Bilo ko pa makar to bio i njegov otac - rekla je Bajrami!

2024 © - Vesti online