Sreda 26. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 29.04.2013.
13:21
M. Vranj - Vesti A

Rođendansko slavlje u Skenderiji

Stihovima hita "Anđeo čuvar" Saša Matić je u subotu uveče Sarajlijama u Skenderiji poželeo dobrodošlicu na njegovu rođendansku žurku. Ovu pesmu izabrao je za početak koncerta jer ga, kako nam je i priznao, najbolje opisuje i nju najbolje oseća. U ovoj posebnoj noći za njega, osim brojne publike, podržali su ga i prijatelji iz grada na Miljacki, pa i supruga.

Oduševljena publika: Saša Matić započeo koncert pesmom  "Anđeo čuvar"
 

- Uvek sam razdvajao poslovno i privatno i nisam želeo to dvoje da mešam, ali Anđa je morala da dođe na ovaj koncert. Namerno sam napravio dužu pauzu kad je Sarajevo u pitanju jer sam želeo jedno veće koncertno druženje - rekao je Saša na početku koncerta.

Častio novinare

Saša je u Sarajevo stigao nekoliko dana ranije i uživao u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Nakon što je posetio Dom za slepu i slabovidu decu, sa kojima je otpevao i par pesama, Matić je prošetao gradom i odlučio da počasti novinare. Naime, on je sedmu silu častio ćevapima u jednoj poznatoj sarajevskoj ćevabdžinici, a veče pre koncerta priredio je rođendansku žurku za prijatelje u jednom restoranu.

Prvi veliki Sašin koncert u Sarajevu ostaće upamćen po prelepoj atmosferi i uživanju oko 6.000 ljudi koji su uglas pevali njegove velike hitove "Maskara", "Poklonite mi nju za rođendan", "Reskiraj", "Noći u Sibiru" i mnoge druge.


Za ovo veliko rođendansko slavlje Matić je pažljivo birao goste, pa je osim brata Dejana Matića, na bini zapevao sa mladom bosanskohercegovačkom zvezdom Adnanom Jakupovićem i specijalnom gošćom iznenađenja Selmom Bajrami sa kojom je otpevao duet "Jedan dan života".


- To što sam večeras ovde je iznenađenje za publiku. Nismo hteli ništa da najavljujemo, ali presrećna sam što sam bila deo Sašine rođendanske koncertne priče. Publika je zaista uživala i svi smo uglas pevali sve njegove pesme. Prvi put sam na generalnoj probi zapevala čuveni duet Miroslava Ilića i Lepe Brene, pa sam ceo dan tekst uvežbavala nekoliko sati jer je Sašina želja bila da tu pesmu otpevamo zajedno.

Otepavali "Ne smem da se zaljubim u tebe": Slavjenik sa Jelenom Karleušom
 

- Malo sam tekst zaboravila, ali najbolja publika na svetu je bila tu da nastavi da peva sa nama i sve je na kraju bilo u redu - rekla je Selma Bajrami, koja se pojavila u kratkoj haljinici i pokazala da je znatno mršavija u odnosu na period kad se pojavila posle porođaja.


Jelena Karleuša jedina, očekivano, nije bila na generalnoj probi, ali je gostovanje odradila vrhunski kao da jeste.

Selma Bajrami i Saša Matić

- Sa Sašom imam duet "Ne smem da se zaljubim u tebe" i to je jedna od mojih najlepših pesama. On je bio gost na mom koncertu u Areni, sada mu vraćam uslugu da bi on bio opet moj gost na koncertu na Ušću. Mi smo ispisnici, isto nam je godište, počeli smo da se bavimo ovim poslom otprilike u isto vreme, borimo se, iz istog smo grada, tako da smo odlični prijatelji - rekla je Jelena Karleuša pre nego što je publiku zagrejala uz hitove "Insomnija" i "Ne smem da se zaljubim u tebe", zajedno sa Sašom.


Koncert je završen baladom "Kad ljubav zakasni", nakon čega je vraćen na bis.
- Bilo mi je čast i zadovoljstvo pevati i svirati večeras za vas. Sjajni ste i ostanite takvi - rekao je Saša, koji je nakon koncerta imao samo reči hvale za atmosferu u Skenderiji.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online