Sreda 20.05.2015.
08:37
Tanjug

Bojana u finalu Evrosonga: Broj devet je moj srećan broj!

Reuters
Oborila Evropu s nogu: Bojana Stamenov

Bojana je na konferenciji za štampu posle prve polufinalne večeri  kazala da je bila nervozna dok nije izašla na binu, jer je to bio momenat kada je spoznala da će je pratiti milioni ljudi u direktnom prenosu.

- Takođe, sam bila nervozna dok sam čekala da prozovu ime naše zemlje - rekla je Stamenov.

Ona je izvukla da bude u prvom delu finalne večeri, koje će biti održano u subotu, i kazala da joj je svejedno kada će nastupati, jer "ovakva pesma zaslužuje i da otvori Evroviziju".

Stamenov se osvrnula i na male tehničke probleme na početku njenog nastupa, rekavši da je nestao signal, ali da je problem odmah rešen uz izvinjenje.

Stamenov je rekla i da je poznata po tome što voli da priča, ali da je u utorak uveče ostala bez teksta, kao i da je bilo divno kada je čula publiku i njihovu reakciju.

- Inače, broj devet je moj srećni broj, broj koji nas je odveo u finale i pod kojim je nastupala i Marija Šerifović. Pročitajte između redova šta znači broj devet - poručila je ona.

Stamenov je čestitala Austriji na savršenom programu, i izrazila divljenje Končiti Vurst.

 

Što se Marije Šerifović tiče, Stamenov je kazala da je od nje dobila veliku podršku, i najvažniji savet, a to je da bude kakva jeste, da se skoncentriše na pesmu i uživa.

- Hvala Maro - poručila je ona Šerifovićki koja je bila prisutna u pres centru na konferenciji za štampu.

Svojim prirodnim nastupom Stamenov je izmamila najviše osmeha i reakcije novinara iz celog sveta.

Ona je istakla da još nije stigla da čita komentare o njenom nastupu i uspeh na društvenim mrežama, ali da je imala prilike da čuje par, i da joj je zbog toga srce puno.

Tokom konferencije za štampu, na kojoj su se obratili svi finalisti iz prvog polufinala, izvršeno je izvlačenje ko će u kom delu finala nastupati.

U prvom delu, pored Srbije, nastupaće Jermenija, Estonija i Belgija, a u drugom Albanija, Rusija, Rumunija, Mađarska, Grčka i Gruzija.

2024 © - Vesti online