Ponedeljak 04.05.2015.
17:34
Tanjug

Velja: Tužio sam Obradovića (iz Dveri)!

TV Fonet
Ilić za Obradovića: Prešao je sve mere i granice vređajući moju porodicu, pozivajući na linč...

- Nisam podneo tužbu protiv Dveri već protiv Obradovića jer je prešao sve mere i granice vređajući moju porodicu, pozivajući na linč, štampajući plakate "smenimo Iliće u Čačku", a pominjao je kriminal, falš diplome... - rekao je Ilić Tanjugu.

Kako kaže, Obradović će morati sve to da dokaže jer je lično to iznosio.

- Nemam ništa protiv Dveri niti su to Dveri govorile kao pokret nego Obradović - rekao je Ilić ocenjujući da je reč o jeftinoj kampanji u kojoj je Obradović neargumentovano napadao, držao svake nedelje konferencije i napadao jednu porodicu. Objašnjava da će Obradović sada morati da dokaže sve ono što je rekao.

- Od sada sve što kaže moraće i da dokaže jer će dobiti krivičnu prijavu - poručio je Ilić i naveo da nije i da ne želi da polemiše sa Obradovićem koji ima, kako je rekao, jedan jedini program a to je napad na njega i njegovog brata.

- Podlo je i pokvareno brukati, ljagati, kompromitovati ljude i to udariti na familiju, na privatnost. Neću više da tolerišem i zato sam dao advokatima da rade svoj posao. Sve što dobijem ići će u humanitarne svrhe i advokatima - rekao je Ilić navodeći da ne zna koliko tužbi je već prodneo.

2024 © - Vesti online