Subota 04.04.2015.
11:40
telegraf.rs

Hrvati poručili Srbima: Čekamo vas u Ukrajini!

youtube.com/TheLEN9I
Hrvatski nacionalisti se nadaju susretu sa Srbima u Ukrajini

Na internetu se pojavio snimak na kom dva Hrvata lidera Rusije Vladimira Putina nazivaju komunistom i novim Staljinom, pozivaju njihovu braću i sestre da dođu da se bore zajedno s njima, ali se nadaju i da će sresti Srbe i propisno ih, na njihov način, pozdraviti. Srbiju i njene građane nazvali su agresorima!
 

- Mi smo dobrovoljci iz Hrvatske i došli smo u bazu u Kijev pre 20 dana. Pripremamo se da uskoro krenemo za Mariupolj i nadamo se da ćemo ubrzo biti na bojnom polju - počeli su svoju priču Hrvati koji su se pred kamerama pojavili s fantomkama na licu.

Oni su rekli da su nacionalisti koji podržavaju nezavisnost Ukrajine.

- Imali smo isti problem s agresijom od strane Srbije od 1991. do 1995. Oni sad imaju istu politiku kao i Rusi, i obe države se bore za nezavisne delove države. Sve smo to videli na televiziji, pa smo odlučili da dođemo ovde i borimo se s našom braćom Ukrajincima – nastavili su oni.

Oni Rusiju opisuju kao komunističku zemlju od koje Putin želi da napravi novi Sovjetski Savez.

- Znamo da se Srbi bore na drugoj strani i to je upravo dokaz da su oni i Rusi isti. Putin je komunista, isti kao i Staljin ili bilo koji drugi sovjetski lider, koji želi da napravi veliku Rusiju i ne prihvata neku drugu naciju. To Evropa ne sme da dozvoli! Moramo se boriti protiv njega i njegove politike – istakli su oni.

Kad je reč o Srbima, njihove pretnje se ovde na zaustavljaju, već su na indirektan način poručili da ih čeka pakleni susret s njima.

- Neki Srbi su dobri, to su oni koji nisu nacionalisti i razmišljaju ispravno. Ovi drugi se nazivaju četnicima i znamo da su upravo oni ovde i da se bore na strani prorusa. Mi se nadamo da ćemo ih videti i da ćemo ih na svoj način pozdraviti - uz smeh su poručili.

Na samom kraju videa, ova dva muškarca su ispričali kako smatraju da Evropa ne sme da dozvoli pojavu komunizma, kao i multikulturne nacije, zbog čega se nadaju da će se ovom borbom izdejstvovati slobodna Evropa.

- Pozdravljamo svoju braću i sestre iz Hrvatske i zovemo ih da dođu ovde i zajedno s nama da se bore protiv proruskih snaga! - završili su oni.

2024 © - Vesti online