Ponedeljak 30.03.2015.
15:18
Tanjug

Vučić ljut zbog "nemoralne odluke Tribunala"

Tanjug
Svetu se nije svideo govor o NATO paktu: Alekdsandar Vučić

- Nisam u situaciji da sakrijem ljutnju na vest zbog nemoralne odluke koju su doneli. Narednih dana izjasnićemo se o tome - kazao je Vučić novinarima u Vladi Srbije.

Vučić je rekao da ne misli da je Šešelj tema, dodavši:

- Kada bih sada izgovorio sve što osećam neko bi pomislio da nisam uspeo da suzdržim bes zbog nemoralnih odluka koje su neki doneli".

Premijer je primetio i da je očigledno da njegov govor povodom obeležavanja godišnjice bombardovanja 24. marta, ispred zgrade Generalštaba, nije naišao na opšte simpatije u svetu.

- Ali ja ne želim da menjam ni svoje srce, ni svoj um ni svoj obraz. Te hoću da upozirim da moj ponos i moj moral kao i stabilnost Srbije nemaju cenu – rekao je on.

Vučić je ponovio da mitinzi naprednjaka i demokrata neće biti održani istog dana, jer SNS ne želi nikave podele u Srbiji.

- Kada oni održe svoj veliki miting, onda ćemo mi naš mali, sa jedno 10 puta više ljudi -rekao je Vučić, novinarima, upitan kada će naprednjaci doneti odluku o datumu održavanja mitinga.

Vučić je najavio da će sutra biti održana sednica Predsedništva, a do kraja nedelje i sednica Glavnog odbora te stranke.

On je rekao da naprednjaci nikoga neće da sprečavaju u održavanju mitinga.

"Voleo bih da ih (demokrata) bude što više, potrošiće više para u centru grada - rekao je Vučić i dodao da će ih i on sačekati u Vladi i da je čak spreman da im se i obrati.

2024 © - Vesti online