Petak 27.03.2015.
06:13
D. Lj. Joksić - Vesti

Astrolog predvideo pad aviona: Prognozu "promašio" za dva dana

youtube.com/oooMKDooo
Još dve nesreća do kraja proleća: Simeon Atanasoski

Gostujući još pre Nove godine u jednoj televizijskoj emisiji, Atanasoski je na osnovu astrološke karte koju je napravio za najveće i najznačajnije događaje u Makedoniji i svetu koji će se desiti 2015. godine, rekao da će se 26. marta ove godine dogoditi teška avionska nesreća. Avion nemačke kompanije zaista se srušio, samo dva dana ranije.

Vedski astrolog Atanasoski je i ranije predviđao slične nesreće i nezgode, i to čak uspešno. Na primer, predvideo je tačan datum pada boinga 747 u Americi 1996. godine, potom avionske nesreće u Iranu, Rumuniji... Nedavno je ponovo gostovao u istoj TV emisiji u kojoj je bio predvideo pad nemačkog aviona, da bi objasnio kako je došao do kobnog datuma.

- Za predviđanje avionskih nesreća pravi se nekoliko veoma složenih analiza koje zbog komplikovanih proračuna retko koji astrolog u svetu radi - veli Simeon Atanasoski.

On do maja predviđa još dve velike avionske nesreće i zemljotres jačine od preko 6 stepeni Rihterove skale.

Ovaj poznati makedonski vedski astrolog krajem 2014. je predvideo i vruće političko proleće u Makedoniji, posebno u martu i aprilu. Tada je rekao da će to biti period afera i političkih previranja, što se danas i dešava nakon aktiviranja takozvanih bombi opozicione Socijaldemokratske stranke koja je počela da objavljuje delove prisluškivanih razgovora više od 20.000 građana Makedonije.

- Pre Nove godine sam najavio ovogodišnje vruće političko proleće, a pošto se ono već desilo, ne bih sada želeo da prognoziram kako će se sve završiti. Do kraja maja očekujem još nekoliko kritičnih datuma - zaključio je Simeon Atanasoski.

Upozorio predsednika Trajkovskog

Simeon Atanasoski je blagovremeno predvideo i pad aviona kinger u kome je 26. februara 2004. godine kod Mostara poginuo makedonski predsednik Boris Trajkovski. On je ovu nesreću "video" još u januaru 2003. godine i o tome preko pisanih i elektronskih medija upozorio javnost - da će kritični periodi za predsednika Trajkovskog biti januar i februar 2004. godine. I ovo njegovo predviđanje se ostvarilo, ali Trajkovski očigledno u njega nije poverovao.

 

 

2024 © - Vesti online