Četvrtak 12.03.2015.
13:58 >> 15:43h
Tanjug

Mediji smenjuju Anćelotija, ali ga Perez ne da

Reuters
Barsa mu određuje sudbinu: Karlo Anćeloti, trener Reala

- "Ultimatum Anćelotiju", glasi naslov u španskom listu koji navodi da je predsednik "kraljevskog kluba" Florentno Perez spreman da da otkaz italijanskom strucnjaku, u slučaju poraza protiv večitog rivala. 

- "Kamp Nou" će biti test za Anćelotija, ističe "Marka" i dodaje da Anćeloti ima sve manji kredit u klubu, narocito pošto su Madriđani kroz iglene uši prošli u četvrtfinale Lige šampiona. 

- Ukoliko smo pre samo nekoliko dana govorili o sigurnom ostanku Anćelotija u Realu, da je pao protiv Šalkea, sada ne bi bio na klupi - ističe "Marka", podsećajući na utakmicu u Madridu koja je završena porazom Reala od 4:3, koji je ukupnim boljim rezultatom od 5:4 prošao dalje.    
Nedugo posle ove informacije, predsednik madridskog Reala Florentino Perez demantovao je tvrdnje španske "Marke" da je spremao otkaz treneru Karlu Anćelotiju. 

- Koristiti činjenicu da u ovom trenutku nismo u najboljoj formi, kako bi se plasirala netačna informacija, prosto je neprihvatljivo - rekao je Perez na konferencji za novinare i dodao da klub ima puno poverenje u  trenera i igrače. 

On je dodao da "suprotno pisanju novina, šta god da se dogodi narednih dana i nedelja, Anćeloti ostaje trener Reala". - Imamo najboljeg trenera i najbolje igrače - poručio je Perez i pozvao navijače da podrže Anćelotija i ceo tim.

2024 © - Vesti online