Ponedeljak 02.03.2015.
08:38
E. V.

Kuma gledala ubistvo Opačića

Tanjug
Krvavi tragovi na mestu surove likvidacije

Inače ubijena Jasmina bila je sestra od tetke Marijane Mateus, bivše supruge "kralja šećera" Miodraga Kostića Koleta i proslavljenog fudbalera Lotara Mateusa.

Prema još nepotvrđenim informacijama, meta ubistva nije bio samo Opačić, već i njegova supruga, dok je kuma koja se nalazila sa njima ostala nepovređena i policija je saslušava o svim detaljima surove likvidacije.

Opačić je osuđen na 14 godina zatvora zbog preprodaje droge, ali se zbog dobrog vladanja nalazio na "godišnjem odmoru" iz zatvora u Sremskoj Mitrovici. Iispred zgrade u ulici Braće Drobnjak 16 u Novom naselju ubijen posle proslave godišnjice braka.

- U petak uveče su Nenad, Jasmina, njegov brat Predrag i njihova kuma slavili godišnjicu braka u jednom novosadskom restoranu. Krenuli su kući sa dva automobila. Opačić je džipom audi odvezao brata u Veternik, a supruga je sa kumom otišla do njihovog stana u Novom naselju. Sačekale su Nenada ispred zgrade i kada je izašao iz vozila začula se pucnjava. Opačić je ubijen sa pet metaka, a onda je ubica hladnokrvno likvidirao i njegovu suprugu sa tri metka, dok je kuma ostala nepovređena. Nakon toga ubica je pobegao peške - nezvanično kažu za medije u novosadskoj policiji.

2024 © - Vesti online