Sreda 25.02.2015.
05:15
D. N. P. - Vesti

Izgubili bebu, pa dobili batine

D. N. Petrović
Bez zaštite: Lidija i Almin Hazirović

- Besan što preko suda pokušavam da dokažem krivicu njegovog oca za gubitak naše bebe i patnje koje je moja supruga Lidija preživela, E. Škrijelj mi je uz najgore psovke zapretio da ću završiti pod zemljom ako još jednom pomenem njegovog oca. Onda se zaleteo da me udari pesnicom u lice, ali izmakao sam se i pao na trotoar. Iskoristio je taj momenat, prišao me i udario me pesnicom u između glave i vrata - kaže Almin Hazirović i naglašava da je morao da potraži pomoć ortopeda, a potom je pozvao policiju i obavestio tužilaštvo.

Prema informacijama iz novopazarske policije, protiv E. Škrijelja podneta je krivična prijava za delo nasilničkog ponašanja.

U martu prošle godine Almin i Lidija Hazirović podneli su krivičnu prijavu protiv dvoje lekara koje su optužili i na konferenciji za medije, a obratili su se i inspekciji ministarstva zdravlja i Lekarskoj komori Srbije.

- Neverovatno je šta nam se događa. Bahatošću i neznanjem lekara izgubismo bebu, a Lidija mogućnost rađanja, potom nam lekari prete i na kraju nas njihovi rođaci biju. Ne znamo šta više da radimo i od koga da tražimo zaštitu - žali se Almin Hazirović.

2024 © - Vesti online