Četvrtak 05.02.2015.
16:55
telegraf.rs

Pentagon otkriva: Putin ima autizam!

AP/RIA Novosti
Tajna dokumenta iz Pentagona otkrivaju da ruski predsednik boluje od Aspergerovog sindroma, što je jedan oblik autizma: Vladimir Putin

U studiji iz 2008. godine, koja je rađena na osnovu video-snimaka ruskog predsednika, tvrdi se da je Putinova majka imala moždani udar kad je bila trudna, i da je ovo ostavilo trajne posledice na budućeg predsednika Rusije, koji je tad još bio u njenom stomaku.

- Njegov neurološki razvoj je znatno prekinut u detinjstvu - piše u studiji.

Dalje se navodi da je Putinov autoritarni stil i opsesija sa potpunom kontrolom način da kompenzuje svoje stanje, zaključili su istraživači u Pentagonu. Izveštaj je pripremljen pre šest godina za Kancelariju procena američke vojske, a napisala ga je Brenda Konors, specijalista za šablone pokreta.

Ona je zaključila da “ruski predsednik ima neurološku abonormalnost”, i definisala Aspergerov sindrom kao “autistični poremećaj koji ima uticaj na sve njegove odluke”, te na način njegovog razmišljanja i način na koji pokreće desnu stranu tela.

Inače, poznate ličnosti koje su (verovatno) imale Aspergerov sindom su Albert Ajnštajn, Merilin Monro, Abraham Linkoln, glumac Dej Ejkrojd, zvezda rijalitija Suzen Bojl i glumica Deril Hena.

2024 © - Vesti online