Utorak 16.12.2014.
11:58
Beta

Runi: Stižemo Čelsi

Beta/AP/J. S.
Sve smo bolji: Vejn Runi, napadač Mančester Junajteda
 

"Sve smo bolji i bolji, s dobrim igrama su stigli i rezultati, pa sad za vodećim Čelsijem zaostajemo samo osam bodova. A do kraja prvenstva ima još puno utakmica", rekao je Runi, a prenose britanski mediji.

Junajted je u poslednjih šest kola Premijer lige zabeležio isto toliko pobeda, pa je sada treći na tabeli. Prema oceni brojnih fudbalskih analitičara, ekipi Mančestera se povratilo samopouzdanje
i ima realne šanse da se uključi u borbu za titulu.

"Božić će biti vrlo važan za nas. Ako tokom praznika nastavimo osvajati bodove kao što smo to činili do sada, a protivnici 'ispuste' pokoji bod, možemo se u nastavku sezone nadati. Iskreno,
moramo verovati da možemo osvojiti titulu", kazao je Runi.

On se složio sa ocenom trenera Junajteda Lujom van Galom, koji je kazao da ekipa ima još mnogo mesta za napredovanje. "Činjenica je da neke utakmice nismo odigrali na najvišem nivou, ali smo na kraju pobedili. To je kvalitet najvećih ekipa, da pobeđuju i kad ne igraju dobro", rekao je Runi.

Kapiten Mančester juanjteda osvrnuo se i na igre golmana Davida de Hee. "Za mene je on najbolji golman na svetu. Fantastično je kako David brani, stvarno fantastično! On nas je i spasio protiv Liverpula", rekao je Runi.

Mančester će u subotu gostovati ekipi Aston Vile u utakmici 17. kola Premijer lige.

2024 © - Vesti online