Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 26.11.2010.
11:19
Kurir A
Osim bivšeg hrvatskog predsednika i nekadašnjeg predsednika Predsedništva SFRJ Stjepana Mesića koji se hvali da je srpski penzioner, kao bivši radnik MUP Srbije isto pravo ima i ratni komandant muslimanskih snaga u Srebrenici Naser Orić, kome je suđeno za ratni zločin nad Srbima
Petak 26.11.2010.11:30
ova djavolja koalicija nagradjuje zlocince koji su ubijali i klali srbe. covelikom majmunu iz hrvatske se potvrdilo da uzima nase pare a sad se pojavi pa ovaj koljac. koliko ih ima. bar neka kazu. ili uza zid. ovo je prevazislo svaku meru srpskog dostojanstva.
Petak 26.11.2010.11:31
Lepo,a Legiji i Jovanovicu npr se oduzima svako pravo.Trebalo bi i da ga licno zgodni sorry boss odlikuje za zasluge,nije dovoljna samo bedna penzija,uz orden moglo bi da padne i jedno izvinjenje,onako sluzbeno,na drzavnom nivou.A moja penzija i mojih drugova i saboraca?A moje i njihove rane od gelera i metaka?A porodice poginulih vojnika?Ne kukam i ne trazim nista za sebe,imam dovoljno,ni onih osam u ledja nisu problem,ni ostalo.Problem su oni koji nisu imali toliko srece,koji su ostali u secanju,za odbranu zemlje,koja eto nagradjuje vidite koga.Ako nista drugo,drago mi je da od mene u PIO vise nece otici ni jedna para.NIKADA!!!!!
Petak 26.11.2010.11:39
oni svi imaju pravo samo mo koji smo srajali na strani srbije nemamo nikakva nikakva prava neka im je sa srećom bar sad znamo ako do čega dođe da bi te srbija poštovala moraš biti protil nje.bravo majstori!! stipe,ante,nasere mujo,haso i ostali !MI SRBI SMO NAJVEĆE OVCE NA SVIJETU JER O NAMA BRINU JOŠ VEĆE OVCE OD NAS.KAKAV NEBESKI NAROD OVCE!odo gledat crtane da ne popizdim.
Petak 26.11.2010.11:44
Nije valjda da te ovo iznenadilo?Pa da sam ja predsednik Hrvatske,Mladic,Legija,Jovanovic,Arkan,gen.Lazarevic,....svi bi oni i jos mnogi primali debele penzije od Hrvatske.
Petak 26.11.2010.16:00
zaista nije jasno zasto samo spominjete samo mesicevih 39 evra. mnogi tudjinci, kadrovi bivsih jugoslovenskih drzava dobijaju od srbije i penzije, i privilegije, a neki dobise i kuce na poklon za vernost hrvatu titu za borbu protiv srpskog nacionalizma i hegemonizma. mnogi su delili sa lakocom ono sto je srba iz srbije i kasnije, pokazujuci velikodusnost davanja posebno svojim zemljacima. ni jedna drzava bivse jugoslavije ne pokaza ovakvu velikodusnost davanja kao srbija ,jer srbi iz srbije nigde nista ne dobise,zanimljivo zar ne?
Nedelja 28.11.2010.11:43
Zasto da ne? Pa Mesic ima neke direktne veze sa nama Srbima. Da li mu je zena Srpkinja ili je on cak djelimicno Srbin, nisam siguran. A zanima me samo, da li nasi penzioneri primaju uredno i redovno nasu penziju? I po mom misljenju bi trebalo ukinuti penzije svim tim ljudima koji su radili na tome da uniste Srbiju ili Srbe. Jer da su u tome uspjeli, te penzije sada svakako nebi vidjeli.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)