Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Četvrtak 04.11.2010.
22:34
Srna A
"Sarajevo je postalo islamska stopa na Balkanu na kojoj više nema mesta za hrišćanski narod, što potvrđuje i nevraćanje oduzete imovine Srpskoj pravoslavnoj crkvi i deložacija vrhbosanskog nadbiskupa kardinala Vinka Puljića iz njegove rezidencije u centru Sarajeva", ocenio je politički analitičar Gostimir Popović.
Četvrtak 04.11.2010.22:40
da nisu nas srbe sprecili a da su nam dozvolili i dalje bi mi bili neprelazna linija za islamizaciju citave evrope a narocito balkana. mi smo imali dobru strategiju a vala i iskustvo. nije kasno. samo treba ameri da daju mig.
Četvrtak 04.11.2010.22:45
Trebaju im muslimani jer dok su god Srbi jaki zapadu to ne odgovara. Ovako podrzavaju muslimane i hrvate polako pokusavaju da podrivaju Srbe, sto ako budemo jedinstveni i slozni im nece poci za rukom. Zivela SRBIJA I NEZAVISNA REPUBLIKA SRPSKA!
Četvrtak 04.11.2010.22:42
Sarajevski Srbi su isterani iz Sarajeva pocetkom Marta 1992. Poceli su da nas terorisu, ubistvo nevinog Srpskog Svata na bascarsiji, razni zloglasni logori po sarajevu i jedan od njih u kojem je moj otac bio(SILOS), otimanje imovine, pretresanje stanova, prozivke tipa sta ovaj cetnik jos radi ovdje i slicno. U Sarajevu nema Srba, i ono malo sto je ostalo spaja kraj sa krajem jer posla nemogu da nadju i tretirani su kao drugo razredni gradjani. Mnoge nase komsije su podnijele zahtjeve za vracanje stanova za koje NIKADA odgovora nisu dobili. Sarajevo trenutno ima vise dzamija od TEHERANA a slika o nekoj multi-etnicnosti je samo bajka koju muslimanski politicari pokusavaju da prodaju zapadu!!!
Petak 05.11.2010.09:53
bravo, srbine. samleo si dusmane sa tvojim komentarima. i budala bi shvatila sta govoris. al ne vredi. pricas idiotima. vazno je brate zarad nas srba da pise kako pises. a muslimanska i komunisticka djubrad neka gutaju knedle. mozga nemaju a nikada nisu ni imali.
Petak 05.11.2010.16:04
BRATE NIKO NE PRICA O ZENAMA, SRPKINJAMA KOJE SU SILOVANE U SARAJEVU I O SRBIMA TIPA MOGA OCA I NJEGOVIM PRIJATELJIMA KOJI SU MUCKI UBIJENI. ODVODJENI SU U LOGORE GDJE SU NA NAJ SVIREPIJE NACINE UBIJANI ALI TO STVARNO NIKOGA NE INTERESUJE. MOME DOBROM PRIJATELJU SU MAJKU I SESTRU ODVELI, OBADVIJE SILOVALI A KASNIJE UBILI MAJKU. SESTRA NIKADA POSLE TOGA NIJE OSTALA PRI SEBI. NEKA JE SRAMOTA OVA POTURCENE ZA SVA ZLA STO SU POCINILI JOS OD TURAKA!
Petak 05.11.2010.02:26
jednom prije 10 g neko me je pitao da li bi se vratio tamo odakle sam. rekao sam ne moj grad više ne postoji. glupost je pričati o povratku u nepoznato jer današnje sarajevo nije ono prije 90-tih.i onaj ko je tamo živio prije sada bi bio totalni stranac u nemu.kao i u mom slučaju u mjestu u kojem sam živio ne da su se promjenili ljud i njihova prezimena nego rekao bi i životinje.porma tome za nas izbjegle bilo koje nacije naša mjesta ne postoje osim u našim sječanjima.i nije u redu da neko nam sugeriše povratak a svoju djecu je mjesto nas kao izbjeglice poslao van u treče zemlje. reči će neko da lažem!!?pa neka provjeri koliko je iz srbije i crne gore otišlo ljudi van mjesto ibjeglica .
Petak 05.11.2010.14:33
A 'bura' i 'maradona' hteli na skijanje u Sarajevo. Je.biga zajebalo vas vase CVECE.
Ponedeljak 29.08.2011.15:37
sve je ovo lazzz u Sarajevu srbi i hrvati imaju vise prava nego bosnjaci govorim iz svog iskustva..... vjerovali ili ne ist mir egal ...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)