Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 14.03.2017.
12:33
Vestionline, b92.net A
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je da je poznato kako se Holandija odnosi prema civilizaciji i moralu kroz njenu ulogu u genocidu u Srebrenici.
Subota 18.03.2017.23:12
Holandjani bi mogli, da hoce, objasniti kako je u demilitarizovanoj zoni Srebrnice bilom tri jake vojne formacije ratnog zlocinca Orica i kako su one , opet za Bozic, poubijali tolike Srbe. Ko im je dozvolio da vrsljaju van Srebrnice. Srebrnica je posle toga bila ratna osveta, kolika ne znamo, verovatno Erdogan kao i vecina zainteresovanih za tursku stvar bas preteruje. Mnogo nepoznatih detalja.
Subota 18.03.2017.23:14
Erdogan govori o Srebrenici, ali pominje na-cizam i fa-sizam i time podseca na veliki ranu Holandije: da su Holandjani (navodno,postoje takve tvrdnje) sami spakovali holandske Jevreje u vozove i poslali ih u Hitlerove logore u Nemackoj. U Nemackoj je neko odgovarao za na-cisticke zlocine,a sudjenje u Nirnbergu je zavrseno sa ocenom da su svi Nemci krivi za Holokaust (iako mi tvrdimo da nikada ni jedna nacije nije osudjenja za genocid), ali u Holandiji, slicno kao i u Hrvatskoj niko nije odgovarao za deportacije Jevreja i nije bilo denacifikacije.
Subota 18.03.2017.23:15
U pravu je. Da kojim slucajem mi nismo dozvolili albanskom predsedniku da mitinguje u Presevu, Holandija i Nemacka bi rekle da smo fa-sisti. Ovako, oni mogu sta god hoce. Oni znaju sta je demokratija a sta nije. Holandija je ostetila nas jer je dopustala Oricevim zlocincima da iz Srebrenice izlaze naoruzani, ub-ijaju po srbskim selima i u nju se vracaju. Ta zona je trebala biti demilitarizovana. Znaci bez oruzja. Klasicno su provocirali sukob. Podli su holanđani. Stari kolonijalisti.
Subota 18.03.2017.23:15
Nikada se adekvatnije nisu "castile" ove vodece clanice NATO alijanse. Zato zaista nema razloga da nas osudjuju zbog "neprimerenih kvalifikacija", kada evo vidimo, da i sami o sebi tako govore.Licno, volim ovo da slusam, ne zbog Turske, Nemacke ili Holandije, vec zbog toga sto je ocigledno, da se jedan los i anahroni sistem, sam od sebe urusava. Sto se tice Erdogana, On je cilj vec postigao. Formalnog referenduma ne mora ni biti, jer su Turci sirom Evrope, svojim demonstracijama, protiv ponasanja Nemacke i Holandije a i drugih, prema Turskoj, vec izrazili svoj stav.Erdogan moze biti zadovoljan.EU, kao i do sada, radi protiv same sebe, zahvaljujuci pre svega svojoj "neprirodnoj" konstrukciji, koju vode nesposobni politicari, koje ne postuju ni njihove vlastite drzave.Gigantska briselska administracija, se nizasto ne pita, jer i dalje glavnu rec vode par ekonomski najjace drzave Evrope i postoji samo da bi personifikovala EU i uterivala disciplinu "kandidatima za EU". Kraj je blizu.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)