Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 14.03.2017.
11:22
Tanjug, Vestionline A
Izbeglice se često iz Mađarske vraćaju u Srbiju pretučeni i izujedani, dok Budimpešta negira optužbe izbeglica i boraca za ljudska prava da brutalno zlostavlja migrante, iako državno tužilaštvo dobija odgovarajuće prijave, objavio je u utorak "Dojče vele".
Utorak 14.03.2017.14:18
ne shvatiti me lose:sad eurupi zabole za ljudska prava a da smo mi Srbi prebili tkv migrante odma bi dobili sankcije a bravo za madjare ne da ih maze ko shvabe pa da im tkv migranti siluju zene-setite se masovnih silovanja u shvabiju za docek 2017
Subota 18.03.2017.23:05
Razumem ja zašto Madjari tako srčano brane svoje granice i svoju teritoriju od izbeglica i svih onih koji neumeju Madjarski.Mali su narod a ne žele da nestanu, ili postanu manjina na svojoj teritoriji.Mi smo videli šta to znači u našoj južnoj pokrajini, samo se pitam zašto Srbija prima sve što Madjari "vraćaju".Nisu prešli granicu ni na Djali, Horgošu, Kelebiji i tako dalje, zašto bi Srbija verovala da su izbeglice u Madjarsku ušli baš iz Srbije?Primio bih samo ono što je registrovano u Srbiji i dobija pomoć od EU, inače ne.Srbija ima dovoljno duge redove svojih gradjana pred Narodním kuhinjama.Ko njima pomaže?
Subota 18.03.2017.23:06
Po svakoj logici EU bi trebala da napravi zid prema Turskoj i da cuva obalu Bugarske,Rumunije,Grcke,Italije i Spanije,a ne da cuva EU na Madjarskoj i Hrvatskoj granici,doduse sami Madjari i Hrvati je tako cuvaju. E sad dal to neko u EU namerno radi,ili ne,ne bi da ulazim,ali na ovoj neslozi i nerazumnoj politici prema migrantima EU je odavno pala...
Subota 18.03.2017.23:06
Neverovatno, pa sta su ocekivali kad su ilegalno usli u drzavu Da ce da ih na crvenom tepihu vrate nazad ali nisu njima ovde Madjari krivi, vec oni koji ulaze na ove prostore bez ikakvog licnog dokumenta Takodje, ovi ljudi ce uraditi i kazati sve i svasta da bi se domogli destinacije, tako da ni lazi ovde nisu iskljucene.Drzave brane svoje teritorije, Srbija ce svoju da izgubi ako ovako nastavi...
Subota 18.03.2017.23:06
Ovde je jedini problem to sto se spoljne granice EU ne kontrolisu. Sve to treba vratiti u Tursku. Ili, neka ostanu u svojim zemljama pa u konzulatima EU zemalja neka zatraze azil. Secam se da nikada nikome nije padalo na pamet , tokom ratova 90ih, da iz bilo koje EXYU republike krene tako preko njiva, dodje u Nemacku i da ocekuje da ce da dobije papire. Islo se legalno, preko Crvenog krsta, preko konzulata itd. i opet nije bas svako mogao da ocekuje da ce da bude primljen, nego je gledao kako da sakupi bodove. Izvinite, ali stvarno ne mogu u toj meri da saosecam sa ovim ljudima. Ne moze se problem nataliteta u zemljama iz kojih oni dolaze resavati slanjem najstarijih sinova u EU. Pogledajte malo demografske prilike u tim zemljama, pocev od sredine proslog veka do danas i sve ce vam biti jasno.
Subota 18.03.2017.23:07
Sta radi sesnaestogodoisnjak sam ovde?! Zasto se cudi kada ga napadaju policijski psi posto im on preseca ogradu i neovlasceno ulazi na tudju teritoriju?! Ratna ili ekonomska izbeglica i Iphone - ima li to neceg zajednickog?
Subota 18.03.2017.23:07
A ko placa ove rute od 10 do 15 hiljada Dolara i kupuje im Ajfon ovim mladicima?Ko to islamizuje evropu?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)