Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 02.03.2017.
11:57
Vestionline A
Prva žrtva Trampovog nacrta o novom budžetu SAD mogla bi da bude pomoć koju Amerika daje državama u inostranstvu. Novi predsednik je najavio povećanje budžeta za odbranu za više od 54 milijarde dolara, a kako bi se razlika nadoknadila, najviše će trpeti "humanitarni faktor".
Ponedeljak 06.03.2017.19:58
Velika stvar sto daje tim zemljama, Avganistan, Nig-erija,.. , time ne pomaže narod nego podele korumpirane vodje, oni tim parama bukvalno kupuju njihove političare da bi iskorišćavali zemlju. Od tolikog pomaganja, narod evo emigrira u Nemačku. Još im poub-ijaju studente, da zadrže nepismeno stanovništvo da mogu da ih kradu, nije slučajno, namerno je.
Ponedeljak 06.03.2017.19:58
Kakve to veze ima jedno sa drugim? Jesu li svi sa Kosova radili u Trepci? Cija je Trepca bila? Kako moze drzava da uzima od same sebe? Covek je napisao istinu, Albanci sa Kosova su za vreme Jugoslavije imali nenormalne beneficije, stvorene su generacije lencuga koje samo gledaju kako da nekom prevarom uzmu pare ili da im neko udeli. Oni decenijama nisu znali sta su dazbine i racuni. Kad vise nije imalo odakle da se uzima oni smislili da bi sad malo i drzavu. I tako sad 40% zivi na granici siromastva ili u siromastvu, 30% zivi od onoga sto rodbina salje iz Austrije, Svice ili Svedske, 20% od droge i generalno kriminala, a samo 10% od postenog rada... To je bukvalno neka indijska mahala u sred Evrope.
Ponedeljak 06.03.2017.19:59
Naucili Sip-tari da zive od pomoci. Za Kosovo je Jugoslavija odvala milijarde mesecno, tek na godisnjem nivou. Postoje ti podaci. Kosovo je bilo jama bez dna. Niko nista nije placao samo se radjali i trazili novac. Slivenci su bili najglasniji da najvise daju za Kosovo. Danas su velimi saveznici.
Ponedeljak 06.03.2017.20:00
Na Kosovu se nalazi njihova vojna baza (Bondstil) a amerikanci dobro paze u kakvom se okruzenju nalazi njihovi vojnici. Znaju da je jeftinije da plate mir nego da imaju nezadovoljno stanovnistvo oko baze pa da posle bude skuplje. Plus su albanci sozni i skloni da resavaju probleme unapred, sa narko dolarima, podmicujuci lobiste u Vasingtonu. Tako ce i sad kao i uvek do sad, uplatiti kome treba i reseno! Jadni li smo mi ako se u jenkije nadamo.
Ponedeljak 06.03.2017.20:00
Ajde za početak neka SAD vrate sve dugove i ispeglaju svoj deficit pa da vidimo od kojih to realnih i postojećih para oni kupuju naklonost i pomažu neke čudne državne koncepte koji nemaju ni jednu dodirnu tačku sa onim principima na kojima navodno počiva Amerika.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)