Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 05.02.2017.
00:22
Sputniknews, Vestionline A
Albanci nisu u stanju da vode autonomnu politiku, već su uvek bili "narod instrument" kontrole dešavanja na Balkanu, pre svega Velike Britanije, Austrougarske u jednom trenutku, danas Nemačke i Sjedinjenih Država.
Nedelja 05.02.2017.07:56
Za razliku od Srbije koja vodi politiku od danas do sutra i gde se politika premijera svodi na nivo dnevnog trača ( "on je meni rekao a ja sam njemu odgovorio" ) Albanci imaju cilj i strategiju i ka tome idu sigurnim potem nekada brže nekada sporije ali od cilja ne odustaju . Nažalost Srbiju vodi OLOŠ i dok su takvi na vlasti nama pomoći nema .
Nedelja 12.02.2017.14:47
Комшије Албанци заборављају да су са Манијаком са Сицилије дошли на Балкан 1034. године као његове помоћне чете у борби против Византије. Пошто је Манијак погинуо а његове јединице биле у расулу, Српски краљ Војислав их је примио у своју државу и дао им планине данашње Албаније да тамо чувају стоку. Албански народни херој "Скендербег" (Ђурађ Кастриот) је био Србин пошто му је отац био Србин Јован и мајка Српкиња по имену Владислава. Запад , у првом реду Аустроугарска, Немачка и Енглеска су створили најпре лажну историју а затим и државу Албанију како би спречили православне Србе да изађу на Јадранско море и како би држали Балкан под контролом. Пројекат исељавања Срба са својих вековних огњишта траје вековима. Тај пројекат реализују исти они који су опљачкали Византију и дозволили Турцима да је окупирају како би уништили православни свет у Европи. Византија је била православна држава са веома развијеном цивилизацијом (када је Цариград био милионски град тада су Лондон и Париз имали око десетак хиљада становника). А што се тиче историје, Срби нису дошли на Балкан у шестом веку, већ су они ту живели вековима и имали своје Винчанско писмо (ћирилица) и имали свој Календар по коме је сада 7525. година (календар старији од Кинеског и календара Маја). Срби су насели на лажи "Немачке историјске школе" и прихватили "шести век", одрекли се свог Винчанског писма и Винчанске цивилизације и одрекли се свог Словенско-Аријевског календара. Крсташки ратови су углавном били коришћени за пљачку и разарање Византије под менторством Ватикана, Римокатоличког папе и Запада.
Nedelja 12.02.2017.14:48
Да ли неко стварно мисли да има ши-птара политичара и да се са ши-птарима расправља о неким геополитикама, стратегијама или о социјалним питањима!? Са њима, наркотерористима, је све питање транзита наркотика и ту су сви интереси. Еди Рама је човек који користи и западним криминалцима попут Блера, а и својим племенски устројеним земљацима све у циљу дистрибуције наркотика.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)