Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 03.02.2017.
00:21
Dojče vele A
Mišljenje da EU ne može da izgubi Balkan jer ona nema alternativu, spada u "životne laži EU", piše Cajt.
Petak 03.02.2017.08:05
Ne gleda se da se u Novom Pazaru grade fakulteti , zblizuje i edukuje omladina !? Nista tu ne moze da se uradi kad problem lezi iskljucivo u Beogradu tj. u srpskim NACIONALISTIMA i rusoljupcima tj. ratohuskacima : Politika se vodi od repa - vrbuju se sandzaklijski politicari (koje podmicuju da navodno obezbede prividan i privremen mir) umesto da se krene sa inicijativom zblizavanja i edukacije - mi se otudjujemo jedni od drugih (isti slucaj je sa Presevskom dolinom , a uskoro ce biti i sa Vojvodinom) . Mi smo ISTI narod , JEDINA razlika je u veri (vera je individualno pravo svakog pojedinca) . Umesto da krenemo sa zblizavanjem i ujedinimo SRPSKI narod , mi idemo iskljucivo ka otudjivanju . Koji bi beogradski profesor otisao , kao rodoljub , dobrovoljno da radi i predaje na novopazarskom fakultetu ??? Da edukuje i zblizuje ! Tamo se ne govori albanski !? Kao da su se rodili u beogradskim foteljama (a glume patriote) ??? Sta nas to sprecava da se zblizujemo !? Sta nas to sprecava da od NAS (Beograda) krene inicijativa ??? Ponasamo se kao da Beograd nije glavni grad Sandzaka (kao da se Sandzak nalazi u Turskoj) . Nema beogradske inicijative , zato Sandzaklije traze POMOC od onih koji zele sa njima (mi ih odbacujemo zbog veroispovesti) , nejasan stav jedne sekularne drzave kao sto je Srbija !? Jednog dana , zbog naseg nacionalizma , nepromosljenosti i neagilnosti (nista nas losa iskustva nisu opametila) , dozivecemo da Vojvodina , Sandzak , Presevska dolina .... dozive sudbinu Bosne , Krajni i Kosova (svescemo Srbiju na Beogradski pasaluk i izgubbicemo ogroman deo srpske teritorije) . Mi se uzdamo u ruse , a oni nista drugo ne mogu da nam pruze sem RATA (da ratujemo u ime njihovih interesa/radi ruskiog uticaja na Balkanu/) . Samo jedno pitanje za rusoljupce : navedite jednu drzavu , kojoj je rusija pruzila pomoc , a da se nije teritorijalno smanjila tj. koja je svoju teritoriju uvecala ??? Tamo gde rusija "pomaze" taj neosporno ostaje bez teritorije i tamo se teritorija deli ko` alajbegova slama - razvlaci ko kako stigne (najnoviji i najsveziji primer je Sirija /Turci se vec utalili , Amerika gradi baze , ISIS ce uskoro proglasiti Kalifat/ ...) ... Sa rusima sve sama ponizenja : "srpska ikonijada" = kao jos jedna "Oluja" !!! ... "ruska dizelka" kao jos jedna "fergusonijada" !!! ... putin kao jos jedan Jelcin !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)