Nedelja 29. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 30.01.2017.
19:22
b92, Vestionline A
Donald Tramp je jednim potezom olovke dao veliku propagandnu pobedu Islamskoj državi, smatra bivši šef kabineta ministarstva odbrane i CIA Džeremi Beš.
Nedelja 05.02.2017.19:49
Odluka Trampa jeste problematična ako se čitave države stavljaju u isti koš sa onima koji bi da pale vatre, ruše i ub-ijaju, ali je na neki način i racionalna i provocira otvaranje karata i pokušaje ubacivanja drugih aduta onih koje pogađa ova zabrana. Kada se nekome poremeti nešto što je uhodano, te mora na brzinu da menja navike i proverene puteve, prave se greške i u potrazi za novim kanalima se otvaraju i nove mogućnosti za otkrivanje onih koji sa lošim namerama dolaze bilo gde, pa i u SAD.Problem je i za Beša i slične jer ističe njihovu ulogu.
Nedelja 05.02.2017.19:49
To su bajke za malu decu. Nije tako komplikovano. Pitajte Arape i oni ce vam objasniti. Oni , srednji i nizi slojevi,vec 70 godina zive u teroru. Teror je skoro iskljucivo britansko-americki. U poslednjih 30 godina iskljucivi americki i proteze se od Sevrne Afrike do Pakistana. Decu su im Amerikanci "poslali" u Islamiste - protiv zelje roditelja. Islamizam, to je Islam u stvari. Oni nemaju resenje. Zele stabilne drzave jedno vreme, a kasnije ce se ekonomskim povezivanjem polako izvuci iz tog pakla. Amerika treba d apomogne da se ugusi Islamizam. S Rusima. nema drugog resenja. A posla ce biti, oni su sigurni. Eto, tako misle oni s kojima sam razgovarao. Kazu Tramp nece biti gori, a mozda ce biti i bolji.
Nedelja 05.02.2017.19:50
Tako se,u sukobu interesa,izmedju dve grupe prodavaca oruzja iz SAD,osvaja i kolonizuje svet!Pokrecu se kolonijalni ratovi i povecava profit ugladjenih kriminalaca iz senke koji prodaju oruzje svojim gradjanima i kontrolisu SAD!Gdja Hilari pomogla je da se Saudijskoj Arabiji proda oruzje za 59 milijardi dolara,a SAUDIJCI su,polutajno uz ID!Republikanci su,pre toga osvojili IRAK i stvorili prostor i uslove za stvaranje ID!A sada ce da "guse" i terorizam novim represalijama i kolonijalnim ratovima i zaradjuju!Nece mucenje u Guatanamu da zaustavi terorizam i bombase samoubice!Samo ce da raspali jos vise opravdanu mrznju prema IMPERIJI i fasizmu iz SAD!Ove kriminalce iz SAD moze da zauzda i kontrolise samo gdin Putin!Gdin Tramp je za samo nekoliko dana pokazao svoje pravo lice,on sigurno ne voli gdina Putina,ali se plasi da se RUSIJA ne stavi,kao protivnik i posrednik , uz sve muslimane ,protiv SAD!TO bi i unistilo IMPERIJU i lako izavalo novi svetski rat!Gdin Tramp je vrlo opasan igrac!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)