Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 11.01.2017.
19:07
Vestionline A
Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp na prvoj konferenciji za novinare u Njujorku naveo je da "misli da Rusija stoji iza hakovanja".
Utorak 17.01.2017.15:27
Izjavio je da postoji hakovanje od strane Rusa jer je odbrambeni sistem los i da svako to moze da uradi. Kina je hakovala 20000000 bankovnih racuna u Americi, to je izjavio. Mislim da ce fokus sukoba biti prebacen na Kinu. Rusija ce zadrzati Krim i Siriju, verovatno dobiti automoniju za istok Ukrajine i pad sankcija. Kina i Amerika ulaze u ekonomski rat.
Utorak 17.01.2017.15:28
Veoma povrsne analize oko hakovanja zbunjuju mnoge, pa tako ispada da samo Kina i Rusija imaju sposobnost da hakuju. Stvar je potpuno drugacija i ko se razumi u to razumet ce. Vi vidite i cujete samo ono sto se prosledi Wiki liksu ili drugim kompanijama koje to iz razlicitih interesa objavljuju. Niti je Putin naivan i misli da Amerikanci ne hakuju Rusiju i Rusku administraciju niti je opet Trump toliko glup da ne razume to ali njemu kao i do sada odgovara da izgleda "prost" covek koji kaze ono sto misli iako je u stvari on mnogo lukaviji nego sto drugi misle, usostalom uspio je da pobedi na izborima (nije bitno kako). Znaci on javno kaze hoce dobre odnose sa Rusijom dok ima interesa za njega i za SAD, ne drugacije i ako Putin nadje isti ineteres good. Uostalom mnogi ce se razocarati i na jednoj i na drugoj strani jer stvari nisu tako jednostavne kako izgledaju.
Utorak 17.01.2017.15:28
Rekao je nešto u vezi sa Putinom još važnije. Da će pokušati da sarađuje sa Putinom (uglavnom protiv ISIS-a) ali da to može i da se ne desi. Nakon toga je postavio vrlo indikativno pitanje obraćajući se novinarima. Da li stvarno mislite da bi Hilari mogla da bude teži protivnik Putinu od mene (ukoliko do saradnje ne dođe)? Kada se uzme u obzir i ispitivanje novog Državnog sekretara Reks Tilersona u Kongresu koji se tretira kao čovek sklon Rusima, gde je ovaj na svako pitanje o Putinu i Rusima odgovarao uz prihvatanje da je Putin diktator, pokazuje se da ova administracija može da ima znatno lošije odnose sa Rusima od prethodnih. U svakom slučaju idila između SAD i Rusije, kojoj se ovde mnogi nadaju, nema šanse da se dogodi. Na pitanja o Krimu direktno je odgovarao da se radi o protivpravnoj aneksiji od strane Rusa.
Utorak 17.01.2017.15:29
Znači optužio je Ruse ,na neoptužujući način? Putin ga podržava jer nije toliko anti Ruski nastrojen,a Trump vidi u Putinu čvrstog državnika,ali Trumpu će uvijek prvo biti Američki interesi,a ne kao što su ovdje mnogi najavljivali totalni zaokret i okretanje Rusiji. Na kraju krajeva ne pita se tu samo Trumpa,za svaki zaokret u politici će trebati i podršku Senata koji ima i mogućnost odbacivanja čak i predsjedničkog veta.
Utorak 17.01.2017.15:29
Šest najboljih hakera imate, ali oni su u zatvoru zbog hakovanja naravno ,da li to znači da će biti pomilovani u zamenu za zaštitu USA ili ne?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)