Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Petak 16.12.2016.
13:36
Danas A
"Osim što pokušava da zataška svoju ulogu i saznanja u vezi sa ubistvom Zorana Đinđića, insistiranjem i javnim pozivima da se utvrdi istina o atentatu na premijera, predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj uoči predsedničkih izbora ucenjuje i šalje poruke onima kojima je rekao da će Đinđić biti ubijen", kaže poslanik Žarko Korać.
Petak 16.12.2016.14:28
Seselj ima svoi ispada ali ovaj korac je poznat po tome sto je histericno trazio da Skupstina Srbije donese rezoluciju da su Srbi u Srebrenici pocinili genocid. Ko to zlo drzi u politici i pri vlasti???
Petak 16.12.2016.15:06
Ђинђић је био агент Немачке обавештајне службе BND .Британски MI6 је организовао убиство Ђинђића . сат времена после атентата лице је приватним летом без најаве одлетео за Лондон . У MI6 су били Antoni Monkton и Sajmon Vilson .
Petak 16.12.2016.18:15
Када сам неколико месеци пред атентат на Зорана Ђинђиа, дошла до информације да се на Зорана спрема атентат и да га врло подмукло припрема Вук Драшковић у сарадњи са неким лицима из ДС , а из освете што га је Зоран индјиц често јавно називао душевним болесником и са којим је био у врло озбиљном сукобу и конфликту,а како нисам могла то да задржим за себе, усудила сам се да на једној конференцији за новинаре у Шапцу, а у питању је конференција за новинаре ДСС, где је било присустно ви ше новинара и оних који су говорили на тој конференцији врло гласно и јасно упитам Зорана Николића : Хоће ли ускоро доћи до атентата?! Згранути Зоран Николић ми је одговорио : Какав атентат ? Побогу брате, није ваљда до тога дошло !? Намерно сам то питала, јер сам већ дозивљавала од чланова СПО, шиканирања, вређања, претње смрћу, заплашивања, батине, крадена ми је интелектуална својина, у кућу су ми упадали насилници, тукли ме, пљачкали, а корумпирана полиција за моје вапаје је била глувонема!
Petak 16.12.2016.18:18
Српска Гарда Вука Драшковића у свом саставу је имала и припаднике нарко- мафије, и припаднике ауто- мафије и професионалне убице, који сигурно на ратиште нису носили праћке, нити су циљали глинене голубове! Док је Главни телохранитељ Вука Драшковица је Неле Сувајџић нарко- дилер из Шапца. Црногорска мафија такође штити Драшковића. Драшковић је уз помоћ својих Католичких пријатеља постао јако моћан, а уз њега и Миломир Мића Веселиновић.
Petak 16.12.2016.18:24
Говори се и да су заједно са Родољубом Миловићем прислушкивали неовлашћено новинаре, политичаре, врх полиције итд. Питање : Да ли иза убиства Зорана Ђинђица стоји Вук Драшковић , Миломир Веселиновић , Весна Веселиновић , Љубиша Буха Чуме и полицијска мафија Вука Драшковића просудите сами. ДРАШКОВИЋУ ДА ЛИ ЗНАШ КО ЈЕ УБИЦА ЗОРАНА ЂИНЂИЋА?! Можда ти помогну твоји сарадници који су се истакли у акцији „Сабља“ да се присетиш и то : Миломир Веселиновић и црногорска кртица Родољуб Миловић ?! Спремај кофере, па у Хаг, исто онако како ти је преко листа „Српске новине Огледало “ ( чији сам била новинар) поручио припадник Српске Гарде Новица Ранђеловић, који је гле чуда, после тог јавног позива да се предаш Хагу- отрован! Или те боли истина коју ми је испричала Милена Божовић Гишкина мајка да сумња у тебе и да сумња у смрт свог сина Ђорђа Божовића Гишке!
Petak 16.12.2016.18:27
Да ли си Драшковићу све своје књиге написао сам, или си „мало позајмио идеју“ , то се другачије каже китио се туђим перјем , али перје орла врани не пристаје , од учесника неких дешавања описаних у твојим књигама? Да ли си икад чуо да је човек који је живео у Америци србског порекла тврдио да си му украо рукопис ?! Ти ваљда знаш који човек и које књиге, бар си са Американцима близак . Ја само преносим ста се прича у књижевним круговима . Да осим што убијаш , подводиш и силујеш Србкиње по Србији и пљачкаш србске куће, јавности је мање позната твоја страст за плагијаторством. Како би то звучало Вук Драшковић плагијатор ! Још ако има истине у томе ?! Ја верујем да има, јер где има дима има и ватре! . Да ли због тога твоји прете смрћу новинарима и краду им новинарску документацију. Велеизда-јниче Србије и страни плаћениче трулог Запада… Вук Драсковић је изд-ајник Србије, много пута је преко својих људи злоупотребио службени положај и место му је у затвору.
Petak 16.12.2016.18:28
Вук Драшковић има свог Бога кога верно служи а то су : Папа, Ватикан и Вашингтон! Где год је коракнуо ту је поникао криминал, легло корупције, непотизма , криминала у свим облицима. Његов човек је био и Владимир Божовић Никшићанин, бивши Генерални Инспектор Полиције, а истовремено истакнути члан Српског Покрета Обнове! Да ли је Владимир Божовић због своје Црногорке Данице злоупотребио службени положај , да ли је радио по диктату Вука Драшковића, то само он зна. Али и једна добра анализа његовог досадашњег рада могла би да открије , оповргне или посведочи да ли је било злоупотреба? Да ли је Владимир Бозовић врло подмукло од стране СПО- ваца, потурен СНС да буде кртица у њиховим редовима за црногорску обавештајну службу и Родољуба Миловића такође црногорског држављанина, да ли раде за Мила Ђукановица, који је први признао Независно Косово и радио против интереса Србије ?
Petak 16.12.2016.18:30
Све то треба испитати. Али сасвим је сигурно. црногорска полицијска мафија и тајна слуба Мила Ђукановића руководи врхом србске полиције . А Драшковић и Мило су вични трговини. Јавност одавно зна и ко продаје Србију. На руководећим местима у Србији, треба да буду Срби, Православци и да се тако искљуци могућност шпијунаже у корист друугих земаља, што је до била главна „Архимедова полуга“ страховладе изд-ајника Вука Драшковића, који заједно са Чуметом и полицијском мафијом асвалалтира по Србији ! Већ сам раније напоменула да у случају да ми се нешто деси, одговоран је Вук Драшковић , владика Лаврентије, Миломир Веселиновић , Весна Веселиновић , Жељко Веселиновић , Миливоје Веселиновић и још нека имена која су позната надлежним службама!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)