Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 04.12.2016.
08:15
Vestionline A
Predsednik Tomislav Nikolić potvrdio je u subotu da bi predsednički i parlamentarni izbori mogli biti održani zajedno 9. aprila.
Ponedeljak 05.12.2016.07:03
U prošli petak je Vučić bio kod prijatelja Bin Zajeda. Petak je sveti praznik, muslimani tog dana ne spavaju ni sa ženama. Ali, Vođa je, tvrde upućeni, ugovarao i udaju svoje kćerke mezimice za šeikovog sina, i dogovarao poslove ilegalnog transfera oružja na Kavkaz i na teritoriju pod kontrolom Kurda. Kako su Kurdi iz Iraka najbogatiji, pod vođom Barzanijem, zato je i on pozvan da bude jemac-platilac za isporučeno oružje, opremu, sanitet i dobrovoljce-pse rata iz Srbije, koje će Aleksandar i Andrej da šalju, a gospoda Kurdi će da plaćaju. Pola na račun SDPR-a a pola krvavoj braći, što na ruke, što na tajne račune u privatnoj državi UAE, kod šeika.Iako nije bio u zemlji, sve televizije su reprizirale njegove ranije nastupe, da deluje kao da je on tu.Ima i onih koji tvrde da se Vučić uplašio najavljenog zajedničkog štrajka vojnog i policijskog sindikata. Ko zna ko iza toga stoji, plašili su ovog šizofrenog pe-dera.
Ponedeljak 05.12.2016.07:04
Načelnik General-štaba Ljubiša Diković zapretio je vojnim sindikalcima da će na njih da pošalje navijače i huligane, da ih prebiju!Nikada u istoriji vojni vođa nije pretio svojoj vojsci da će ih izmlatiti plaćajući otpadnike društva-huligane. Svaki oficir iz bilo koje zemlje sveta treba da obije da se rukuje sa Dikovićem, a oni koji poznaju njegove zbrinute kćerke da ih pitaju od čije krvnine žive.Ne čudi ovakva surovost generala Dikovića. Njegov ministar je doskorašnji vozač, a predsednik Vlade šizofreni pe-der.Vučićeva kamarila, brat Andrej, otac Anđelko, kum Nikola Petrović smatraju da su vlasnici naših sudbina. Vojnici moraju da se hrane i oblače o svom trošku, sa platom od 260 evra. Dve trećine zaposlenih, kojima Vučić obezbeđuje posao plaćanjem stranim kompanijama iz budžeta, rade za 22.000 dinara, po ceo dan, bez hrane, odmora, bez regresa i plaćenog prevoza. Mnogi nose pelene, da ne idu u toalet, da gazde što više zarade...I opet ih Vučić svakodnevno grdi, kao neradnike, na sva usta.Ko nije član naprednjačkog kartela, nema šanse da dobije posao.
Ponedeljak 05.12.2016.07:06
Zaista, Vučićeva banda je gospodar naših sudbina. Nikom ne prašta. Ni umreti se ne može, ako oni ne odobre!Prošle nedelje, potukli su se u Novom Sadu Andrej Vučić i biznismen Zvonko Veselinović. U sve većoj besparici u Srbiji, Vučići sada reketiraju, prvo, biznismene sa Kosmeta, pa redom. Zvonka će prvog zatvoriti i ''izvršiti prenos njegove imovine na Andreja''. Takva sudbina čeka sve one koji su sa Vučićima bili bliski.Vođa je strašljivac. U petak su njegove novine najavile da je dao rok od tri dana da BIA otkrije ubice Saleta Mutavog i da utvrdi vlasništvo nad oružjem, ili će ih počistiti. BIA nije ovlašćena da istražuje ubistva kriminalaca, i posedovanje oružja, jer je to u nadležnosti policije (Službe za borbu protiv organizovanog kriminala). On je prvi diktator koji ne plaća ni vojsku ni policiju, ni tajnu službu, a očekuje da zaštite njegovu lopovsku porodicu!Gospodari naše sudbine imaće crnu sudbinu.Vučićeva Velika propaganda laži najavila je njegov skori susret sa Putinom i Trampom. Šokirani, pisali smo izabranom predsedniku Trampu da li je to moguće? Njegov savetnik nas je ohrabrio. Zar sa takvim diktatorom? Laknulo nam je. Predsednik Putin je najavio dolazak ministra Lavrova. Sa Vučićem nema više susreta. Rusi znaju ko je on, kakav je lažov i ludak u pitanju.
Ponedeljak 05.12.2016.07:07
Ni engleska obaveštajna služba neće moći da mu pomogne da pobegne u Urugvaj. Vreme velike naplate i čišćenje smrada iz Vlade Srbije je pred nama. U Narodnoj banci sede i oni koji nisu naprednjaci. Svakom računu i isplati se ušlo u trag!Mnogo krvi i nesreće su doneli Vučići, kum Nikola i njihova svita, koje se polako oslobađaju.Nesrećni patrijarh Irinej odlikovao je nesrećnog urednika DezInformera Dragana J. Vučićevića.Gospodari naše sudbine smrtno su uplašeni od gospodara svojih života.Oče, oprosti im, jer ne znaju šta čine!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)