Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 14.11.2016.
18:42
Informer.rs A
Najpozantiji srpski vojno-politički analitičar, Miroslav Lazanski, procenjuje da bi Srbija sa novim predsednikom SAD mogla da dogovori podelu Kosova.
Utorak 15.11.2016.04:21
Sta se desava , ne treba rusofilskim pomodarima vise Putin , sad se "zaklinju" Trampu !?
Utorak 15.11.2016.05:33
Dokle ce zemlja Srbija trpeti individue koje su davno izgubile kontakt sa ovozemaljskim svetom i sa srpskom realnoscu !? Srbija ima ozbiljan problem sa ocuvanjem Bujanovca , Preseva , Medvedje i Sandzaka ... a i Vojvodina je je na "staklenim nogama" . Treba se samo probuditi zaspali CRV rata , onaj "KALIMERO" sto propagira nepravdu - koji ce momentalno zapaliti vojvodjanski fitilj .... a NE da fantaziramo o nekoj podeli Kosova (sto nije dosao "car" i povratio ili podelio Kosovo ??? NE NE NE ceka se neki novi Klinton /Tramp/ , neki novi Dejton , naki novi AMERIKANAC /nikako Rus/ koji bi tako nesto mogao uciniti tj. sprovesti u delo !!! Samo Zapad moze tako nesto ! Opet bi rusofilsko suludi mitaomani da dele , da ratuju .... kao da je Srbija Rusija i kao da joj je Rusija IKAD u ratu pomogla !? Dosli su Rusi kako na Kosovo tako i posle Drugog Svetskog Rata do Pristine i Beograda , kao fufe , UVEK na KRAJU rata - zna se , na Gozbu , na PODELU ratnog plena ! - uzgred , oba puta ponizno izvisili od srpske zemlje tj. plena !!! ... Uvek ista prica ... kao i sa Velikom Bugarskom !!! Uzurpirali nam "Rusi" Sanstefanskim sporazumom pola Srbije u korist Velike Bugarske da bi nam Austrougarska pomogla (Berlinski kongres) da povratimo sve okupirane teritorije !!! A mi za uzvrat u znak zahvalnosti likvidiramo prestolonaslednika nadvojvodu Franca Ferdinanda .... Sve za rusku ljubav !!! SRBIJA ce OPET biti velika i jaka , onog momenta kad zadobijemo naklonjenost Zapada ... ne kao prividne ruske naklonjenosti , kojima sluzimo kao sica za potkusurivanje sa Zapadom ... Nama je POTREBNA naklonost Zapada , kao kad se osnivala Republika Srpska (pomogla je Amerika - ne Rusija) , kao Berlinskim kongresom kada su Srbi od Bugara povratili sve okupirane teritorije (pomogla Austrija - ne Rusija) , kao i posle Prvog Svetskog Rata Srbiji "servirana" Vojvodina od strane Zapada kao poklon zbog izuzetno velikog broja srpskih zrtava i srpske hrabrosti (pomogle su Francuska i Amerika - ne Rusija) !!!
Utorak 15.11.2016.10:46
Neka mi neko od vas rusofila i velikosrbijanaca objasni kada smo mi pre Prvog svetskog rata ratovali protiv Austrougarske i sta je navelo nas da im likvidiramo prestolonaslednika ???

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)