Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 10.11.2016.
15:48
Dojče vele A
I drugi dan posle izbora u Sjedinjenim Američkim Državama Donald Tramp je tema broj 1 u svetskim medijima. Kao da niko nije bio spreman na ovakav scenario, pa se brojni analitičari pitaju šta će se desiti sa svetom u novonastaloj situaciji.
Četvrtak 10.11.2016.16:37
Putin postade i cistacica (do sada se samo klanjao i zuljao kolena) - RIBA crveni tepih pa samo prsti !!! ... Isti zasigurno smatra da je doslo "ruskih 5 minuta" i da ce "lako" sa Trampom !!! ??? Ceo svet ga je u pocetku kampanje potcenio cak i ismejavao ali magicni Donald je dokazao da je vispren , mudar , ostrouman i snalazljiv .... Svi su ga vec politicki "sahranili" i proricali kratku "politicku avanturu" ... nasuprot svim prognozama (u zivotu zna samo za pobede i prvo mesto) postaje PRVI cove PRVE nacijei drzave sveta !!! Misli Putin da ce bolje proci !? NIKAD !!! Tesko je obrlatiti tog "namazanog" lisca , prefrigan je i namazan svim bojama !!! A , Putin e pa taj je opsednut i ubedjen kako bi mogao da izmanipulise Amerikance (Trampa) - trula Putinova NADA ! Da ce se na brzinu OTARASITI sankcija , inflacije , galopirajuce rublje , odliva stranog kapitala , zaostalog bankarskog sistema , zaostale tehnologije , nekonkurentne ekonomije , niske investicione privlacnosti , preskupog ratnog budzeta , lose poslovne klime , urnisanog ruskog budzeta , trece recesije .... ocajanja , beznadja , korupcije , javasluka .... Putin se uzaludno nada da ce TRAMP pasti tako nisko ... i spasiti Rusiju i onom luftiguzu zadnjicu ! Putin smatra (bas lakomisleno od ulizickog kremaljskog sarlatana) da ce Amerika (Tramp) "dozvoliti" da se Rusija oporavi (kao da ga Amerikanci - Tramp nisu procitali) .... Suludi Putin bacio sve na jednu kartu spasa Rusije (na kartu AMERIKE) ! A , Trampov slogan glasi "Make America Great Again" - ne Rusiju !!! Zapamtite Rusi i rusofili !!!
Četvrtak 10.11.2016.20:43
Svaka cast Vesti online - ovoliko prostora NIKADA niste posvetili Putinu !!! Ziveo Tramp , zivela Amerika i zivele Vesti online !!!
Petak 11.11.2016.08:29
Zapocela zlatna era Amerike i Trampa ! VELICINA TRAMP meri se visprenoscu , mudaroscu , ostroumanoscu , snalazljivoscu .... Sugavi kremaljski luftiguz nije ni svestan (a kad je i bio) sta ga ocekuje sa Trampom - buducim PRVIM covekom PRVE i najvece sile , nacije i drzave na svetu - Amerike ... kako vojno tako ekonomski (a tehnoloski da ne pricamo) !!! ... Naspram ruske bede , jada , siromastva , nemastine .... NADA se inkubator ZLA da ce se na brzinu OTARASITI sankcija , inflacije , galopirajuce rublje , odliva stranog kapitala , zaostalog bankarskog sistema , zaostale tehnologije , nekonkurentne ekonomije , niske investicione privlacnosti , preskupog ratnog budzeta , lose poslovne klime , urnisanog budzeta , trece recesije .... ocajanja , beznadja , korupcije , javasluka .... !!! Taj izolovani i usamljeni ulicni spletkaros pokazao je svoju "velicinu" (da je neka velicina nikada tako nesto pominjao ne bi , pa cak i da je istina) tako sto je polaskao sam sebe - pohvalivsi se da je imao udela u izboru TRAMPA ... Tramp ne trpi konkurenciju (a to ce najbolnije osetiti na svojoj kozi klosar Putin) !!! Ulizivao se taj udjiguz Trampu i ranije , prosipajuci se providnim komplimentima i izlivima pompeznih hvalospeva !!! Tramp je od malih nogu je vaspitan da u svemu MORA biti Number One (samo PRVI) - bio , jeste i bice (uvek i u svetu) samo Number One !!! Zivela Amerika ovozemaljski Eldorado - zemlja meda i mleka , zemlja srecnog zivota , zemlja "pticijeg mleka" , zemlja izobilja .... na celu sa brojem jedan u svetu - Trampom !!!
Petak 11.11.2016.22:27
Bice suprotno osim ako "elita" koja je do juce harala ne ulozi sve resurse da izazove nove ratove. Zato mi se i dopada izbor Trampa, jer su ovi sto su unakazili planetu nezadovoljni. Ima nesto dobro u tome.
Petak 11.11.2016.22:28
Evropa bez SAD u odnosu na SAD i jeste srednji vek. Zavisna i slaba a tiranski opasna po sebe. Ko ono reče da je u EU u jednom trenutku svako bio izbeglica, da, ali samo zato što je svako svakome radio o glavi. Neće ni Tramp ni SAD da vrate evropu u srednji vek, jednostavno dezodorans više ne pomaže. Problemi brže stižu nego što im je u prirodi da sami propadnu.
Petak 11.11.2016.22:29
Njemci ce najgore proci od svih jer vise nece moci bez poreza da izvoze u Americi i to njih boli. ;-)

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)