Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 09.11.2016.
15:42
Vestionline, Tanjug A
Iako će na dužnost stupiti tek u januaru naredne godine, nakon inauguracije, novi američki predsednik Donald Tramp neće imati puno vremena za slavlje jer desetak kriznih žarišta širom sveta čeka na odluke Bele kuće, piše "Jutarnji list" s posebnim osvrtom na situaciju na Balkanu.
Četvrtak 10.11.2016.22:02
Потпуна аналогија са појединим спортским турнирима, где домаћин (организатор), свим средствима крчи себи пут до финала, као што и у другој групи 'гура' противника који му највише одговара за финале. Тако су и Масмедији у рукама америчког хегемона подржавали Трампа док није 'ушао у финале'. Е, само се кабал мало зарачунао за финале. Упорна публика, за коју се ваљда и игра утакмица, није дозволила судијама да покраду 'мање лошег' такмаца.
Četvrtak 10.11.2016.22:03
Зашто би неко крио, у потпуно анонимној анкети, да ће гласати за Трампа? Или, још горе, који су то стручњаци који знају ко ће гласати за њега и то јавно и гласно све време трубе, али не знају како да дођу до њих приликом анкетирања? Било би смешно, да није у питању манипулација незапамћених, светских размера! А зашто? Зато, јер је Трамп изазвао неолибералне глобализаторе из сенке, оне праве управљаче Америке и света, који и америчког председника користе за своје циљеве као неку луткицу на концу. Трамп је је сада успео немогуће, да победи те управљаче из сенке и сада постоје три могућа пута: 1.Да се они са њим договоре, да он не дира у њихове неолибералне глобалистичке светиње, а да му за узврат они препусте нешто праве власти, 2. Да их он, уз помоћ народа и светског антиглобалистичког покрета, раскринка и порази и 3.Да га они елиминишу, што је, нажалост, и највероватније разрешење ове титанске, тек започете борбе. Ко преживи, причаће унуцима.
Četvrtak 10.11.2016.22:04
Трампа је у Белу кућу довела Хилари Клинтон лично, тиме што је бескрупулозно уклонила Бернија Сандерса, неупоредиво бољег кандидата од себе, који за Трампа сигурно не би био тако лак противник. Трамп јесте вулгаран (и много другог што му се замера), али да се схвати ко је Хилари, довољно је видити кратки клип на Јутјубу у коме она, говорећи о Гадафију, изговара шест речи: "We came, we saw, he died" и онда се неконтролисано смеје. Које су ту људске и цивилизацијске вредности у питању? Посебно ме радује што се америчке жене очито нису одазвале позивима да "позитивно дискриминишу" неадекватног кандидата само зато што је жена.
Petak 23.12.2016.22:38
interesantno je to da sve cestce i cesce citirate jutarnji list.Hrvatske novine pa se pitam da li to pripremate citaoce na Hrvatsku stampu , ali sada kada saberem plus i minus da branote da se kaze protiv hrvata i drugih bilo sta pa se brisu komentari ko zna mozda su i ovo Hrvatske novine..

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)