Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 08.11.2016.
18:59
Vestionline, rs-lat.sputniknews.com A
Kandidat republikanaca Donald Tramp neočekivano vodi u državi Pensilvaniji, koja tradicionalno glasa za demokrate, svedoče prognoze lista "Slejt" zasnovane na podacima prevremenog glasanja. Prema ovoj prognozi, od 199.000 građana koji su glasali prevremeno, 99.000 njih je podržalo Trampa, dok je Hilari Klinton dobila 85.000 glasova.
Utorak 08.11.2016.22:25
Pa i na državnoj tv RTS je veliko uzbudjenje i prate se izbori u državi SAD,što je i normalo jer državna televizija je u obavezi da prati izbore zemlje čija smo kolonija.I kod mene vlada veliko uzbudjeje-ko će pobediti:trampavi deka ili kr,vava ledi.............dodje mu na isto
Sreda 09.11.2016.20:52
Amerikanci su se prvi put u istoriji glasanja susreli da se u toku predizborne kampanje od stane jednog od kandidata potencira nešto što nikada do sada nije a to je mogućnost pokradenih izbora, ako nekim slučajem nezadovljni kandidat Tramp doživi poraz na izborima, i započne haos u državi pod sloganom pokradeni izbori. Ovo danas šta radi Tramp u Americi je recept ruski koji je Putin prepisao Trampu da koristi u svojoj kampanji. Kako god da bilo sve i da se predomisle glasači u nekim delovima kao što je u državi Michigan gde HIlari vodi a Macomb county glasa za Trampa kao i druge neke države, teško da će Tramp dobiti na ovim izborima na osnovu sve do sada gde Hilari uvedljivo vodi u državama gde ima najviše elektora. Ali eto videćemo, svakakva su čuda moguća u Americi, ali zato i pored svega, i da se desi nešto loše posle izbora, glasajem u senate će doneti konačnu odluku, ako bi nekim slučajem došlo do nepredvidjenih gluposti.Kakogod Amerika je odavno zrela za promenu svoje politike.
Sreda 09.11.2016.20:53
Zasto se u clanku ne spominju mahinacije Klintonove, mrtvi glasaci koji za nju glasaju po nekoliko puta u razlucitim drzavama, masine za elektonsko glasanje koje proizvodi firma Dzordza Sorosa, ljudi placeni da izazavaju nerede na Trampovim mitinzima, cinjenica da je fondacija Klintonovih dobijala ogromne svote od drzava koje takodje finansiraju Islamsku Drzavu (Saudijska Arabija, Katar), da navedem samo nekoliko. Da ne govorimo o tome kako je jos jedan dvetski rat prilicno izvestan ako Klintonova pobedi. I cinjenica je da su masovni mediji odigralu veliku ulogu u izbornom procesu podrzavajuci je. Ustavno pravo gradjana SAD-a je mogucnost posedovanja oruzja koju demokrate hoce da im uskrate.
Sreda 09.11.2016.21:29
Ах, па наравно. На западу ништа ново. Клинтонова једноставно мора бити валидан кандидат за председника и тачка. Ко год је мислио да има наде за оптужницу је изгледа заборавио да је у питању један Клинтон. Змија над змијама.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)