Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 08.11.2016.
18:01
D. Dekić - Vesti A
Moguće je ujedinjenje opozicije oko jednog kandidata na predsedničkim izborima, poručio je bivši predsednik Srbije, lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić ističe da bi pobeda opozicionog takmaca predstavljala "formalni pad" vlasti Aleksandra Vučića.
Utorak 08.11.2016.19:33
Тадић је ухапсио Ратка Младића и изговорио : Ovim hapšenjem smo okončali težak period skinuli ljagu sa Srbije i srpskog naroda, gde god da su. Smatram da je ova akcija pokazala da su institucije države Srbije učinile ovu zemlju sigurnom i obezbedile vladavinu prava". Тадић је потписао СОФА споразум 7 септембра 2006.год. са Кондолизу Рајс .Вашингтон је помоћу Тадића створио СНС . Тадић основао СНС! Београд – Исповест Бориса Тадића о томе да је створио Франкејштајна на политичкој сцени Србије, коју му је затим дошао главе је још један од доказа да између ове две политичке опције нема никакве разлике. Јуче је признање српским медијима дао Мајкл Кирби, амерички амбасадор, који је потврдио да Вашингтон управља потезима Владе републике Србије, од мафијашког премијера Зорана Ђинђића до изддајника новог доба Александра Вучића. “Било је у мом окружењу људи који су врло брзо прешли на страну мојих политичких противника, и то су углавном људи који су реторички били најагресивнији према њима у време мог мандата. Од таквих људи ће владајуће странке имати користи таман колико сам и ја од њих имао користи”, рекао је Тадић. Било је и оних који су се окористили у периоду мог председниковања, а сад настоје да се окористе у новим странкама на власти и ништа се ту није изменило. И колико год одлазак тих људи од мене лоше говори о мојој власти, још горе говори о новој власти. Ја бар нисам преузимао људе од својих противника, а они то радо чине, истакао је он. Сумирајући 20 година своје политичке каријере, Тадић је рекао да је његова највећа стратешка одлука била прављење Српске напредне странке. “Не треба заборавити да је Николић однео победу на изборима не само због мојих евидентних грешака и економских проблема с којима су се грађани суочавали, већ и због тога што је обмањивао грађане показујући им џакове с покраденим гласовима”, нагласио је Тадић. “Судском одлуком је потврђено да је истресање џакова с наводним украденим гласачким листићима било обмана којом је Николић придобио додатну подршку грађана, а које бих симболички описао као мало паљење Рајхстага”, додао је он. Он је изјавио и да му је драго што га не подржава Весна Пешић. “Поготово с обзиром на чињеницу да бих њу данас више сврстао у круг људи окупљених око Бебе Поповића, Цанета Суботића и других оснивача и симпатизера Института за јавну политику, а тај круг свакако не сматрам ни културном ни научном елитом”, рекао је Тадић. “Занимљиво је да су они који су потписали Бриселски споразум, исти они који су бојкотовали и Ахтисаријев план и мој План од четири тачке. Они су били кочница решавању косовског проблема, а не Запад”, рекао је Тадић.
Utorak 08.11.2016.19:33
Zar ima neko gori od tebe, jajaro jedna. Pokrao si i izzdao sve sto si stigo, dok si bio na vlasti
Utorak 08.11.2016.22:10
Vi jedino što imate u programu je rušenje-hajde malo u taj program unesite i izgradnju onog što ste već do sada porušili-na pr.paljenu skupštonu,paljenu tv.razbieni poharan Beograd posle prolaska vaših hordi i td i td

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)