Utorak 08.11.2016.
18:01
D. Dekić - Vesti

Šansa da srušimo Vučića

A. Čukić
Ako Tadić ne sruši Vučića, niko neće...

- Suštinski, oni su se urušili, ali ih niko nije obavestio o tome. Evo, ja ih obaveštavam i samo bi se računalo vreme kada bi pala ova vlada. Govorim to sa svojim političkim iskustvom. Vučićeva vlast je na putu silaska i ova panika oko državnih udara u poslednjih godinu dana je svedočanstvo o tome - kazao je Tadić.

On je ocenio da je sada prilika i visoka odgovornost za opoziciju da se ujedini. Tadić kao "besmislenu" vidi diskusiju da li da kandidat opozicije treba da bude stranačka ili nestranačka ličnost.

- Bitno je da bude čovek sa određenim iskustvom. Analitičari, apologete i plaćenici vlasti govore o sujeti u opoziciji i da neće moći da ima zajedničkog kandidata, a mi treba da pokažemo da je drugačije - kaže on.

Šta smera Radulović

Predstavnici Pokreta Dosta je bilo nisu se pojavili na sastanku opozicije, a lider tog pokreta Saša Radulović ostao je pri stavu da je zajednički opozicioni kandidat izuzetno važan korak ka demontiranju Vučićevog režima, ali i da to ne sme da bude partijski lider već ugledna i kredibilna ličnost.

2024 © - Vesti online