Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 01.11.2016.
14:33
Vestionline A
Donald Tramp, kandidat Republičke stranke za predsednika SAD, poveo je ispred Hilari Klinton, demokratske kandidatkinje, pokazuje najnovija anketa.
Četvrtak 03.11.2016.22:56
Da li ko normalan misli da ce se nesto promeniti u spoljnoj politici cak i da Tramp pobedi? "Vladari iz senke" ce i dalje vladati, i odredjivati politiku SAD, pa i da izaberu i Putina za predsednika Amerike. Oni imaju plan tj.strategiju,na svakih 10 godina, koji donose, i tog plana se drze. Ne zavisi ni od Trampa ni od Hilari. Mada,iskreno bih voleo da i oni imaju klovna za predsednika....
Četvrtak 03.11.2016.22:57
Da li ko normalan misli da ce se nesto promeniti u spoljnoj politici cak i da Tramp pobedi? "Vladari iz senke" ce i dalje vladati, i odredjivati politiku SAD, pa i da izaberu i Putina za predsednika Amerike. Oni imaju plan tj.strategiju,na svakih 10 godina, koji donose, i tog plana se drze. Ne zavisi ni od Trampa ni od Hilari. Mada,iskreno bih volјe lada i oni imaju klovna za predsednika....
Četvrtak 03.11.2016.22:57
Ameri prave spektakl od svega, filmovi u kojima je negativac u podredjenom polozaju i gde dobrota glatko pobedjuje su dosadni i neisplativi. Narod hoce uzbudjenje, show program i toga u Americi ne manjka.
Četvrtak 03.11.2016.22:58
Poprilicno me raduje sto ono zlo u obliku zene gubi procente. Sa druge strane me zabrinjava sto Tramp odjednom dobija podrsku mejnstrim medija, FBI i establismenta (bankarskog, medijskog i vojnog).
Četvrtak 03.11.2016.23:01
Koliko se sjecam tokom osamdesetih godina, Ronald Reagan je imao slicnu retoriku kao Donald Trump i mnogi su govorili da jedan los glumac nemoze da bude dobar predsjednik ali ipak je ispalo da je bio jedan od najboljih predsjednika u americkoj istoriji. Nije nikoga protjerao iz amerike,dao je amnestiju i legalizovao sve ilegalne emigrante, rasturio sovjetski savez,doprineo rusenju berlinskog zida i nije vodio nikakve znacajne ratove osim one kratke intervencije u Panami i Grenadi,dok su skoro svi ostali americki predsjednici imali svoj privatni rat negdje u svijetu. Tokom njegovih 8 godina na vlasti ekonomija je bila super,svi su imali zaposlenje i dobru zaradu dok su vremena klintonovih bili obelezeni ratovima, bombardovanjem i birokracijom i zato nevidim nikakvu opasnost ako po-bijedi Tramp u ovoj kampanji......
Četvrtak 03.11.2016.23:02
Mogu neki mediji poput CNN-a,Vasington posta i slicnih da lazu i spinuju koliko hoce ali istina na kraju uvjek izadje na videlo .Ko je pratio vesti na tim medijima mogao je da vidi do kojih granica su isli u velicanju Klintonove i blacenju Trampa.Na kraju ima da se mazu puterom po ko zna koji put. U pravu je Tramp sto hoce da napravi svoju televiziju,da stane malo na put ovoj medijskoj mafiji.........
Četvrtak 03.11.2016.23:04
Hilari je kandidat sa katastrofalnom prosloscu i nevidjeno velikim skandalima, a kampanja joj se zasniva samo na prici o Trampu, dok o sebi nema nista da kaze i na svako pitanje o nekom ucescu u skandalima ili cuti ili kaze priznajem zao mi je, kao da od toga ima nesto. S druge strane, Tramp samo da je malo prisebniji odavno bi dobio ove izbore, nego on ide do daske i sta bude bude. Barem je dosledan u tome da dok oni njega prozivaju za neke privatne stvari iz daleke proslosti, on se bavi stvarima koje se ticu cele nacije, a ne pojedinacnim smicalicama. Plus, da nije medija preko kojih milijarderi guraju demokrate, takodje bi republikanci dobili odavno....!!!
Četvrtak 03.11.2016.23:09
Gospodin Dzejms Komi je razmisljao ovako--ako sacekam da prodju izbori i nastavim istragu necu biti transparetan.Nasta ce to liciti da vodim istragu protiv izabranog predsednika(ce) gospodje Klinton.Zato je bolje da odmah otvorim istragu i radim svoj posao.On po americkom zakonu(Hatch Act)nema pravo da istrazuje protiv kandidata zadnjih 60 dana u kampanji.No ako mu kongres dozvoli to je prece pravo.Kao na primer kod semafora stoji policajac i pokazuje vam rukom da vozite dalje.Iako je upaljeno crveno svetlo.U pravu je policajac!Nebi on (sef FBA-ja)to uradio da nezna sadrzinu tih problematicnih mejlova.Najverovatnije stoji nesto strasno i pogubeljno za Klintonove i izdaju Amerike!Oni ce se sada boriti kao ranjene zveri-bice svasta!Inace, ni sefu FBA-ja nije lako jer mora licno da proveri sestopetnaest hiljada mejlova!Sve u svemu ako bude malo stece na celu Amerike ce doci njihov Milos Obrenovic!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)