Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Četvrtak 25.08.2016.
09:45
Vestionline, Sputnjik A
Lider SDP-a i bivši premijer Hrvatske Zoran Milanović je na sastanku sa hrvatskim ratnim veteranima, koji su od njega zahtevali smirivanje tenzija u odnosima sa Srbijom i normalan dijalog sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem, rekao da Srbija nije nikakva diplomatska sila, kao i da su "Srbi mali narod - šaka jada".
Četvrtak 25.08.2016.09:54
Зоки, Дара оставила мужа, ето прилике за тебе...
Četvrtak 25.08.2016.10:16
"Divlju pamet a ćud otrovanu, divlji vepar ima a ne čovjek!" Toliko isfrustriranosti, zavisti i bolesne ljubomore nikada nijesam vidio u životu. Oni su ekonomski skroz propali pa ništa drugo nemaju da ponude narodu osim laži, nacionalizma i bolesne bahatosti. Dolazi vrijeme kada će Srbima morati da vrate svu imovinu koju su opljačkali, da plate Srbima sve što su im porušili i plate za sve zločine koje su nad Srbima uradili. Misle da mogu ovakvim radom zamagliti oči Hrvatima jer misle da tako mogu da spriječe da odgovaraju za sve što su njima Hrvatima a ne samo Srbima uradili. I "Branitelji" se pitaju šta to oni rade, zašto oni to rade i traže zasad "milom" da to više ne rade. Traže od njih da se odreknu pljačke Hrvata i Hrvatske ali oni su toliko ogrezli u kriminal i pljačku da ne mogu nazad. Oni su doveli narod u Hrvatskoj do gladi, prodali narodnu imovinu, razbili privredu, državu doveli u kolonijalni položaj tako da sada više nema pomoći. Hrvati rade a profit ide na "zapad", prvenstveno u Njemačku. Vide i "branitelji" gdje su došli i da je prošlo vrijeme UZIMANJA a došlo vrijeme plaćanja. Mnogo je gadno plaćati. Sada narod Hrvatske traži krivca a bahati kriminalci čine sve da ih ubi/jede da su im za sve njihove nevolje krivi Srbi. Kad god Milanović ukrade nešto Hrvatima, kaže im da je kriv Vučić, Srbija i Srbi u Hrvatskoj. Više nije važno jesu li to Srbi iz Hrvatske, bosne, Srbije, Crne Gore... Srbi su dušu dali da budu krivi što su oni pljačkali, rušili, ubijali i uvodili Hrvate u kolonijalno-ropski položaj. Hrvati vide da se u Srbiji dešavaju neke dobre stvari i pitaju svoje "vladare" zašto se dobre stvari ne dešavaju i u Hrvatskoj. Zato su Srbi i Srbija krivi jer su primjer kako država može da ide naprijed. Hoće naprijed i Hrvati ali "vladari u Hrvata" hoće svim sredstvima da zadrže sadašnje stanje monopola koji su stvorili i koji im omogućava da pljačkaju svoj narod i svoju državu za račun "zapada" i naravno za svoj račun.
Subota 27.08.2016.17:10
Коначно да падне и његова маска. Просто је жалосно када припадници ЗНГ имају више разумјевања за односе са Србијом и за Србе него некакав ''борац за људска права'' и ''демократа'' тј. ''комуниста''.....?!
Subota 27.08.2016.17:12
Људи, хајде мало смјеха. Овај се хвали дедин шурацима-уст-ашама, а заборавио своје српско православно поријекло - насилно покршени! Чист "хрват" Зоран па још Милановић (од Милана)!!! Човјек је за спрдњу и комеНдију. Зато и лаје. Нека лаје......караван пролази !!!
Subota 27.08.2016.17:15
Додуше ни Хрвати нису баш велики народ, па је мало смешно да 4 милиона Хрвата зову 8 милиона Срба малим нарoдом.....Е шта раде комплекси од човјека....туго мајке !!!
Subota 27.08.2016.17:16
Госпон Милановић и њему слични рачунају да ће се и они профитно обогатити овим садашњим улогама. То ме подсети на давно СФРЈ школско предавање када нам је професор рекао шалу којом се учи или означава - памти заувек: Где је Балкан? Па иде питалица овим редом: Питају Аустријанце где је Балкан, а они кажу од Словеније ка истоку. Питају Словенце, а они кажу од Хрватске па надаље ка истоку. Хрвати одговоре од Босне ка истоку. Босанци од Србије ка истоку, Срби од Бугарске ка истоку. Бугари од "источне Тракије" ка Цариграду ;) - Испада да се сви склањају од те одреднице, а сви набројани су садржаватељи те регије. Идентично се понашају у свакој ситуацији. Истина, на другачијем говорном језику, али се дела своде на исто - сталну провокацију суседа. Изгледа је постало правило да то овде пали варницу. И на микро плану, идентичан образац. Комшијска препуцавања доводе до рата. Свађе око мизерних ситница, парцелица, ивичњака. И у медијима, идентичан повод, креира пажњу. То је онда Алгоритам.
Subota 27.08.2016.17:19
Хрватски "социјалдемократа"..........Мјењајте име, немојте да брукате идеологију коју не представљате, незнате ни шта то значи. Нисте ништа другачији од осталих, некултура, на-цизам, бахатост..... То су ваша одличја, а то је супротно од Социјалдемократије. Срамота и туга за човјечанство!
Subota 27.08.2016.17:21
"......... Лидер СДП-а и бивши премијер Хрватске Зоран Милановић је на састанку са хрватским ратним ветеранима, који су од њега захтевали смиривање тензија у односима са Србијом и нормалан дијалог са српским премијером Александром Вучићем, рекао да Србија није никаква дипломатска сила, као и да су „Срби мали народ - шака јада”. Називајући државни врх Србије „типовима”, Милановић каже: „Те типове је изабрао српски народ, али је то шака јада, нажалост, шака јада, никаква, како ви мислите, дипломатска сила, то је мали народ”. На тајном снимку који је процурео са овог састанка, који је одржан иза затворених врата у седишту СДП-а, се јасно чује како Милановић наговара ратне ветеране да не зову Вучића за преговарачки сто.........."
Subota 27.08.2016.17:30
Састанак иза затворених врата а снимак процурео у јавност....? Него овај "тип" Милановић ме мало брине јер Србе назива шаком јада и малим народом....? И то ко да каже?! Припадник једног још мањег народа који је брука и срамота Европе! Припадник народа чији су претци још прије 300 и више година ратовали у име страног господара и још тада згрозили тадашњу Европу са својим грозотама и нечувеним злочинима и остао је упамћен натпис са катедрале у Магдебургу: " Сачувај нас боже куге..глади и Хрвата"
Subota 27.08.2016.17:47
Еее господине Милановићу па ваљда знаш да су увјек јаничари били гори и од самих Турака! Па и сам то потврђујеш! Него срамота је господине Зоране Милановићу ( ооох које паро хрватско име и презиме!), да Србе називаш "шаком јада" и малим народом....? Еееее мој ти, та иста шака јада и мали народ је гинуо и крварио у Великом рату ослобађајући тај твој велики народ и твоје претке од окупатора и тада су твоја хрватска шака јада била захвална толико да су са одушевљењем и клицањем српске војнике дочекали у сред Дубровника и Шибеника !!! Наравно да ти то не знаш нити ти је познато јер те нико није имао научити кад и сам признајеш да су сви твоји били ус-таше......!!!
Subota 27.08.2016.18:00
Твоји претци су Србима пунили јаме и рупе по Хрватској....Твоји су Србима гнојили њиве...ливаде...пунили логоре, фабрике смрти! Твоји претци су Србе уб-ијали лопатама...крамповима...маљевима...правили су чак и дјечије логоре...уб-ијали и бебе у колијевкама....На све те злочине што су твоји претци радили згрозили су се чак и на-цисти ! Е Милановићу срамото и врећо го**ана ти Србе да назовеш Шаком јада и малим народом...?! Срби су увјек били...јесу и биће много, много већи и бољи у сваком смислу од шљама коме и сам припадаш !!!
Subota 27.08.2016.18:00
Јован Дучић: ... Хрвати су најхрабрији народ на свету, не зато што се никога не боје, већ зато што се ничега не стиде. ” ...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)