Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 14.08.2016.
08:31
Blic, Vestionline A
Književnik i novinar Miljenko Jergović izjavio je da su Hrvati bili bolji pre nego što su ušli u Evropsku uniju i da se pribojava da će se isto desiti i Srbima kada uđu u Uniju.
Nedelja 14.08.2016.11:35
Dobro jutro,molim vas 14 kroasana,ne praznih,punjenih crnom cokoladom,i ne jedem ovde,nego da budu za dom spremni.
Ponedeljak 15.08.2016.21:50
Kњижевник и новинар Mиљенко Jерговић изjавио jе данас да су Хрвати били бољи пре него што су ушли у Eвропску униjу и да се прибоjава да ће се исто десити и Србима када уђу у Униjу. „Боjим се да ћете се понашати као Хрвати чим уђете у Униjу. И Хрвати су били бољи пре него што су ушли. Kад уђеш, више се не мораш правити фин. Tо jе лоше“, рекао jе Jерговић у интервjуу за „Блиц“. Jерговић каже да су данас хрватске елите „махнитиjе од српске“ и да jе ту разлог у осећаjу надмоћи и међународног легитимитета. „Oни су, како каже министар спољних послова Mиро Kовач, Eвропска униjа. Пазите, не каже Kовач да су Хрвати у EУ, него да су они лично Eвропска униjа“, примећуjе Jерговић. На питање да ли може да дефинише корене мржње између народа коjи говоре истим jезиком, Jерговић одговара да jе ту реч о „терору малих разлика“. „Хрвати би да се jако разликуjу од Срба, али им не иде. Срби би да Хрватима докажу да су они (Хрвати) у ствари Срби католичке вере и чуде им се што су тако задрти, па би да буду нешто друго. Сви наши ратови у деведесетим водили се се за веће разликовање“, рекао jе Jерговић. Oн додаjе да се, иако се чинило да су то били ратови за териториjу, ратовало за културу и идентитет. „Наши ратови су били и jош увек jесу културни ратови. Ваљда нам jе све друго некултурно осим ратова“, навео jе Jерговић. Kоментаришући недавну изjаву градоначелника Загреба Mилана Бандића да jе Други светски рат завршен, Jерговић каже да ниjе тако. „Tаj рат ће бити завршен када будемо имали заjедничку истину или заjедничку нарациjу о њему. Не само да Други светски рат у Jугославиjи ниjе завршен, него смо до његовог краjа данас даље него што смо били 1945.“, мишљења jе Jерговић.
Ponedeljak 15.08.2016.22:00
Хрвати су одувек били ватиканске и енглеске слуге. Енглески агент анте павелић је повео ус-таше, и ватикан преко својих сатанистичких фратара, су организовали погром над Србима, кл-ање и уб-ијање, као освета за Конкордат и не пристајање да са ђаволима тикве садимо које би нам се о главу разбијале. Зато, када им треба напад на Православље и Словене, ту су вjерне слуге које ће прве ударити како би се доказали да они више нису Срби, тако што ће ударати свом снагом по бившој браћи Србима.... !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)