Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 20.06.2016.
15:18
Vestionline A
"Srpski premijer je neočekivano otkazao posete Americi i Briselu, i indirektno optužio Zapad za pokušaje da izazove haos u Srbiji. Istovremeno se u srpskim medijima pojavljuje informacija o planovima otvaranja ruske vojne baze pored Beograda. U Srbiji govore o ozbiljnoj krizi u odnosima sa Zapadom i zaokretu prema Rusiji", piše ruski "Komersant".
Ponedeljak 20.06.2016.16:28
Panika je to kume! Panika! Još jedan "salto mortale" u izvedbi osvedočenog "preletača"! Lažni "rast PDF'a" je pokriven novim kreditima (pogledajte Bugarsku). A niodkuda pomoći...investitora! Zna da mu je jedino prodati Telekom, EDS i sve ostalo da bi očuvao, na papiru, pozitivan rast. Kada toga nestane, neće imati ništa ....i 7 miliona besnih, ogorčenih Srba! Pisao sam već da ne bih rado bio u njegovoj koži. Kina i Rusija mu se nameću kao jedino rešenje. I to nije svesno opredelenje, već iznuđeno. A to znaju i Kinezi i Rusi! Bože, daj mi da budem bilo ko...samo nikako Vučić!
Ponedeljak 20.06.2016.16:37
Da jednom (i zauvek) na čelo države dođe čovek koji će jasno i glasno reći: "Naš jedini i pravi oslonac, kroz istoriju, tako i danas je Rusija. Delićemo sudbinu. Dobru ili lošu. Jer, bez njih ne bi, danas, bilo ni nas. Dakle, odlučno NEĆEMO u EU! Nećemo u NATO. Hoćemo da budemo deo novog, slobodnog sveta, gde niko nikome ne diktira ni unutrašnju ni spoljnu politiku"! Da! Takvome bih dao i glas i svoj život (barem ovo što mi je ostalo! Ali bih znao da sam to uradio za dobro svog potomstva!)
Ponedeljak 20.06.2016.16:42
Сада народ србије не жели у ЕУ а 2000.год.народ србије је довео на власт ДС који су желели србију у ЕУ и НАТО.
Ponedeljak 20.06.2016.16:39
možete se "zaokretati" i okretati kud god želite, ali svuda okolo je nato i eu, dok god se sa tim ne pomirite i nr prilagodite kao i svi ostali oko vas, srbija ce propadati i smanjivati se, vučić to zna, a znat će i svako drugi ko u srbiji dode na vlast.
Ponedeljak 20.06.2016.17:52
NetJe (ili neće) da bude to baš tako. Koliko god da vas je u okruženju i seirite, PROBLEM su ti prokleti Srbi! A još veći problem to što se Rusija oporavila i ponovo je SILA! A tek ogroman problem, što Rusija neće tražiti dozvolu da pomogne Srbima, ako to bude baš neophodno. Ono vreme slabog Jelcina zaboravite. Dobro ste iskoristili. Samo, mnogima će u okruženju doći štošta na naplatu...
Ponedeljak 20.06.2016.18:00
u vreme jeljcina putin je bio premijer i jeljcin ga je postavio za svog naslednika, tako da ta priča o pijanom jeljcinu ne pije vodu. a niko iz rusije ne može da prismrdi srbiji bez dozvole nato-a i amerikanaca. a to putinovo foliranje i blefiranje može da pali samo kod vas rusofila zato vas ovde zadovoljavaju svakodnevnim glupostima o putinu i strašnom ruskom oružju od kojeg strepi ceo svet.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)