Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 17.06.2016.
13:49
Vestionline, Tanjug A
SAD će održati svoje prisustvo u Crnom moru uprkos upozorenjima Rusije da američki razarač, koji patrolira u toj oblasti, ugrožava regionalnu bezbednost, izjavio je sekretar Amričke mornarice Rej Mabus.
Petak 17.06.2016.16:52
Čudo je jedno neviđeno koliko sam ja glup! Kako samo ranije nijesam uspio da shvatim NATO poentu i odnos prema Rusiji. USA i Britanija uz pomoć NATO pakta su izbile na granice Rusije kršeći sve sporazume i obećanja. USA i Britanija uz pomoć NATO pakta potpuno protivzakonito ruše, porobljavaju i pljačkaju sve zemlje koje se usude da im se suprotstave u "mirnom" otimanju njihove teritorije, njihovih resursa svih vrsta i njihove slobode do ropstva. Kao nekada kraljicini GUSARI iz srednjeg vijeka, ovi neo-kolonizatori ubbijaju i pljačkaju, postavljaju ubitačna oružja i raketne sisteme na granicama Rusije protiv Rusije, ali vrište i „objašnjavaju“ da je za sve to što oni rade Rusija sama KRIVA. Vele: „Kriva je Rusija što se brzo ekonomski razvija. Posebno je kriva Rusija što se snažno sprema na odbranu. Neoprostivo je to što Rusija razvija sve svoje resurse, posebno vojne i naučne pa NATO ne može silom da je opljačka, razbije i kolonizuje. Vele ovi neo-kolonizatori da su se ovi bezobrazni, militantni i brkati Rusi baš zainatili, pa nikako ne daju da ih Britansko-USA neo-kolonojalisti „mirnim putem“ opljačkaju, razbiju i porobe na neko duže vrijeme. Koliko vidim iz "zapadne" kuknjave, Rusi otvoreno i bez straha priznaju krivicu i, zamislite ovah ruski bezobrazluk: Rusi traže da im se vrati sa "zapada" sve rusko što je opljačkano od strane zapada i još drsko traže da se plati sve što "zapadu" treba i što "zapad" traži od njih. - Današnji „zapadnjaci“, nikako ne mogu da shvate koliko su se ovi PUTINOVI Rusi izbezobrazili. Gorbačovljevi i Jeljcinovi Rusi su bili mnogo bolji. Slušali su Olbrajtovu sve i dozvoljavali nekažnjenu pljačku Rusije „MIRNIM“ putem. - Ne mogu "zapadnjaci" da shvate da ovi današnji putinovi Rusi neće kao Rusi u doba nobelovca Gorbačova i Jeljcina da izvoze lopate od "titanijuma" po manjoj cijeni od željeznih lopata. - Ni energiju im Rusi više ne daju gotovo besplatno. - Rude i sirovine im više ne daju, ni rijetke metale, ni raketne motore ni tehnologiju. Sada, ako to žele da dobiju od Rusa, moraju sve pošteno da plate a ne da dobijaju za bezvrijedne „đinđuve“ kao od Indijanaca. - Pitaju se neo-kolonijalni pljačkaši, kako ove divlje, militantne i brkate Ruse (Tip Staljin i Tip Putin) nije sramota da traže da im "zapadnjaci“ pošteno plate za sve što od Rusa hoće da dobiju. - Čak su se Rusi usudili da sami proizvode svoju hranu i neće više da kupuju „zapadne-monsatove“ otrove. Jednostavno, to neće da to jedu. Hoće da jedu svoju zdravu hranu. Zamislite samo koliko veliki je taj ruski bezobrazluk i koliko „zapad“ ostaje bez zarade na otrovima. A zapad kao zapad. Kad im bilo šta prifali, kreću u pljačku. Zapadnjaci jednostavno nijesu naučili ništa pošteno da kupe i ništa pošteno da plate. Naučili su samo da otimaju.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)