Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Četvrtak 09.06.2016.
12:57
Vestionline A
Kosovo i bombardovanje Jugoslavije bili su prekretnica za NATO i od tada se zapadne vojne intervencije širom sveta više i ne propituju, kaže istoričar Kurt Grič.
Četvrtak 09.06.2016.13:00
Slobodan Milosevic nije prihvatio Annex B,zato je NATO bombardovao Jugoslaviju,a zato je blesav narod godinu dana kasnije prihvatio Annex B,sto su slusali TUTORA Djindjica.
Četvrtak 09.06.2016.17:21
Jeli Djindjic nesto potpisa ili mene pamcenje ne sluzi??? .....Famozni snimak u kome Djindjic poziva na dodatno bombardovanje ne postoi. Da nije tako zar ga Milosevic nebi prikazao i njegovi puleni. Prica je izmisljena da se narod zamajava. Sve je pocelo popustanjem milosevica u Slucaju RS kraine i Rs. Zapad je iskoristio njegovu spremnost na "saradnju". Da li je do iz//daje Kraine doslo pod pritiskom ili je on od pocetka saradjivao sa Amerikom za mene je manje vazno. Zarad istoriske istine ostace zapisane Miloseviceve dvije izjave.....1.. Mi se moramo boriti za dostojanstven polozaj Srbske " nacionalne manjine" u hrvackoj. .........On je prvi koi nas je od naroda ( po vazecem ustavu SR hrvacke proglasio manjinom)...2...Posto evropska zajednica ne moze da rijesi stanje u jugoslaviji , mi ce mo pozvati "prijateljsku i neutralnu " Ameriku.
Četvrtak 09.06.2016.17:43
Мајмуне дај доказ где то пише да је Србија потписала капитулацију. Нигде не пише да је Србија потписала капитулацију. Дај доказ крв ти јеебем фашиистичку.
Četvrtak 09.06.2016.22:30
Tvoji MAFIJAS je uz pomoc blesaca kao ti sto si 25, maja ´99 novinske agenicje "Reuters" izjavio na pitanje,da li treba NATO da stopira agresija,da to nije realisticno,jel Milosevic ce jos malo,pa da potpise sve sto NATO zatrazi! Vec 9. maja zajedno sa milo Djukanovicem potpisao saopstenje u kome NATO ne sme da odustane od agresije,jel bi to Milosevicu produzilo vlast! Tvoji MAFIJAS Djindjic je uz pomoc blesaca kao ti sto potpisao Beogradski Sporazum i tako izbrisao Jugoslaviju i Rezoluciju 1244. A tebi sta palo nam, da pricas LAZI o Milosevicu i da je kriv za pad RSK. Pre nego sto mrnjas,bolje se informisi,jel je tadasnji Ambasdor galbraith na njegovom sudjenju priznao,da Amerika pretila SRJ sa agresijom,ako se umesa i pocne da brani RSK. U ostalom,ti meni objasni,zasto Tudjman NIKADA nije izjavio,da je Milosevic prodao Krajinu??? Brionski transkripti su bili otvoreni, i Tudjman sa nijednom rec nije pomenuo prodaju Krajine od strane Milosevica! Sram te bilo da takve lazi siris o Milosevicu,a tvog TUTORA znas da stitis,iako POSTOJE dokaze,da je te izjave dao!
Četvrtak 09.06.2016.17:03
Taj pasus Milošević na kraju nije morao da prihvati - kaže Grič za "Dojče vele". ......... Za to su danas zaduzeni nasljednici te pogubne politike. Vucic i Dacic a i tomo se nesto ne opire.
Četvrtak 09.06.2016.17:19
Марш фашиистичку ти крв јеебем. Србија није потписала капитулацију. Дај доказ да прочитамо на којем то папиру пише реч капитулација.Па ти си ментално заостао пиичка ти маттерина фашиистичка. Дај доказ да је Србија потписала капитулацију.
Četvrtak 09.06.2016.17:26
Jedino onaj ko nema oci da vidi to treba da mu se nacrta. Znam za tvoju ljubav prema njemu ali ponavljanjem tvoje vec cuvene mantre da on nije nista izda i potpisa kosi se sa cinjenicnim stanjem.
Četvrtak 09.06.2016.17:39
Дај доказ да прочитамо где се та реч капитулација спомиње.Нигде не пише да је Србија потписала капитулацију. Дај доказ фашиистичку ти крв јеебем.
Četvrtak 09.06.2016.17:05
Kljucno je pitanje zasto je ta kapitulacija potpisana kada je borbena sposobnost Srbske armije bila gotovo neokrnjena. Pogotovo je nejasno zasto se uopste krenulo u tu bitku ako se nije imalo politicke volje za obranu zemlje. 35 000 nato vojnika nije bila ozbiljna pretnja za Srbsku vojsku u momentu potpisivanja tog sporazuma a utjesna prica "Srbski" politicara da je dogovoren povratak 1000 Srbski granicara nekad u buducnosti je i naj vecim vojnim neznalicama nerealna. Anglo saksonci su ostvarili svoje ciljeve zahvaljujuci onim koi su u tom momentu vodili , nazovi , Srbsku . politiku. Razrusili nam infra strukturu mjereno milijardama. Zat//rovali nas uranijumom. Oteli Kosovo i Metohiju. Prognali Srbe i otvorili granice za priliv novi stanovnika iz albanije. Izbjegli zrtve u slucaju pjesadiskog napada za koi nisu bili sposobni. Izbjegli daljnje troskove svoi clanica koje su se vec pocele buniti radi preveliki troskova kao i sve prisutnije kritike radi neopravdane agresije od strane mnogi drzava u svijetu. Nanjeli nam psiholoski poraz u ratu koi prakticno i nije bio izgubljen. ................Zasto se uopste zapocelo sa ratom? Kao da obavjestajne sluzbe nisu znale da ce mo biti napadnuti. To su znali i civili a ni anglo saksonci to nisu krili. Milosevic i njegova klika su ocito igrali na kartu( prije pocetka bombardovanja) da navodno " casno izgube" da bi ostali na vlasti. Za narod i interese drzave njih ocito nije bilo briga. Ako se ulazi u najavljeni rat onda se valjda ulazi sa namjerom da se pobjedi i odbrani. Samo nasi " strucnjaci" su usli sa namjerom da ratuju do pola. Oni heroi i mucenici na kosarama su mogli dobiti popunu i podrsku ostatka vojske ali su po mom dubokom ubjedjenju neke strukture octo prepustile njihove zivote na milost i nemilost neprijatelja. Samo odbijanje da se proglasi opsta mobilizacija i da se uputi nemali broj dobrovoljaca na sve linije odbrane govori dovoljno o namjeri politicke pa i volne vrhuske. Zabrana da se upotrebi sve raspoloziva protu avionska srestva kao i da se ne gadjaju Avijano kao i stacionirana vojska u makedoniji i albaniji je samo jedan dokaz vise u "glumljenju rata" Ona dva uspjesna naleta nasi avijaticara u albaniju i bosnu su po sveme sudeci bili vise samoinicijativni nego odobreni iz vrha drzave. Sta reci nego nedaj nam Boze vise takvi naruceni poraza kao oni iz 90 ti godina..
Četvrtak 09.06.2016.17:23
У Куманово није потписана капитулација.Дај доказ дај тај папир да прочитамо где је написана реч капитулација.Нигде у тај кумановски споразум не пише реч капитулација .
Četvrtak 09.06.2016.17:41
Ма дај ми доказ крв ти јеебем фашиистичку. Дај доказ где то пише реч капитулација. Нигде не пише да је Србија потписала капитулацију.
Četvrtak 09.06.2016.22:41
Po tome se vidi koliko znas o tadasnjim dogadjajima!! Do MOJEGA!! Rat je poceo zato,sto Slobodan MIlosevic nije hteo da prihvati Annex B,onaj pasus, u kome bi bila zarobljena cela SRJ,ne samo privremeno Kosovo. Cilj agrsora je bio,da Jugoslaviju slomi za nekoliko dana,pogotovo Vojsku i Policiju! Kada je NATO video,da nece biti nista od toga,u narednih dva meseca je poceo OSKLJUCIVO da gadja civilne ciljeve,zato je Milosevic na kraju pristao da se u Kumanovu potpise Sporazum,koji garantuje suverenitet i integritet SRJ i da je Kosovo NEOTUDJIVI deo SRJ i da se Vojska i Policja vrati na Kosmetu. Na zalost doslu su blesaci kao ti sto si 5.oktobra i doveli ste TUTORA Djindjica pucem na vlast,pa ste tako ne samo sje***** Jugoslaviju,nego i pomenutu Rezoluciju,jel je poznato,da tvoji TUTOR posle dve godine ILEGALNO izbrisao SRJ! A tebi nije palo nam drugi izgovor,nego se naslanjas na LAZI protiv Milosevica,da je hteo rat,samo da ostane na vlast, SILLY IDIOT. Pre toga je odrzao referendum,u kom ste se jasno protivili ulaska stranih trupa u SRJ,godinu dana kasnije ste odobrili i oprostili sve,sto je NATO ucinio. I sve dok tako imas ljudi da blesavo misle kao ti,vi niste zasluzili da zivitie bolje Jeo pokojni Milosevic g**** sto je tada vodio rat protivc najvece vojne sile. Da je znao,da ste toliko blesavi,trebao je odmah staviti potpis u Rambouilletu a on lepo da pobegne za Rusiju,pa bi imali razloga da mrzite!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)