Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 08.06.2016.
08:00
D. Lukić - Vesti A
Opomena Donalda Tuska da se "senka razgradnje EU nadvija nad Evropom" i o brojnim opasnostima po sam projekat Evropske unije, nije usamljena u poslednje vreme u samom briselskom sedištu Unije, a pada usred otvorenog sukoba između desnog bloka i frakcije socijalista, na pitanju kako da se formuliše odgovor na stanje koje bi moglo da uskoro nastane ako 23. juna Britanci na referendumu većinski glasaju za napuštanje Unije.
Sreda 08.06.2016.10:13
Bregzit??? Kako je to providna igranka Britanije i USA. Britanija će izaći iz EU i kasnije će zajedno sa USA početi ekonomski rat protiv kontinentalne EU a po potrebi i stvarni rat sa kontinentalnom EU radi porobljavanja i potpune kolonizacije kontinentalne EU. Taj rat je već počeo jer Britanija i USA finansiraju najezdu izbjeglica u kontinentalnu EU koji će biti njihova peta kolona i borci za porobljavanje EU nasiljem i oružjem kao što to već sada rade. Istovremeno, prave sve veće tenzije između Rusije i budala iz kontinentalne EU, koristeći za to istočno-evropske banana države koje su već kolonizovali i koriste kupljeni i ucijenjeni „briselski „establišment“. Konfrontirajući Rusiju i kontinentalnu EU, USA i Britanija se nadaju da Rusi neće pomoći kontinentalnoj EU da zbaci USA-Britanski jaram i da im neće pomoći da se odbrane i oslobode od USA-Britanskih kolonijalnih porobljivača i pljačkaša. Otuda tolika propaganda i sankcije protiv Rusije, Kine i svih drugih slobodnih država koji nedaju Amerikancima da pljačkaju njihove resurse i plodove njihovog rada. Oni hoće da budu slobodni a ne porobljeni. Amerikanci su zato pokrenuli sve propagandne resurse da uplaše Evropljane od tobožnje Ruske opasnosti. Ne pričaju Amerikanci bez plana da baš oni i Britanci čuvaju Evropu od Rusa da bi sačuvali Evropu i da bi Evropi bilo dobro. Oni pokušavaju svim sredstvima da "sačuvaju" Evropu od Rusa i da je što više udalje od Rusije da bi je oni kasnije porobili i pljačkali u što dužem vremenskom periodu. Znamo svi da čoban čuva stado od vukova, ne da bi sačuvao stado da bi stadu bilo dobro, nego čuva stado od vukova i svih drugih da bi ga on kasnije sam pojeo. Glupi "EUROPEJCI", predvođeni podmićenom i ucijenjenom briselskom administracijom, sami sebe uništavaju. Nadam se da ima dovoljno pameti u Rusiji, Njemačkoj i Francuskoj da ne dozvole da se ovaj plan USA i Britanije ostvari.
Sreda 08.06.2016.17:08
Samo prati trag novca i vidi sa kim Vučić radi velike infrastrukturne poslove. Tamo mi idemo. Pametnom čovjeku, i komarac je muzika.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)