Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 05.06.2016.
06:00
N. S. Preradović - Vesti A
Ukoliko Srbija uđe u Evropsku uniju prvo što je očekuje jeste recesija. Nijedna novopridošla zemlja nije ekonomski bezbedno ušla u zajednicu evropskih naroda pa neće nažalost ni Srbija, kaže u razgovoru za "Vesti" konsultant za razvoj investicija Mahmut Bušatlija.
Nedelja 05.06.2016.08:28
Да посетим ово 2000. год. Слободан Милошевић и Војислав Шешељ нису желели Србију у ЕУ али народ Србије је довео на власт ДОС који су желели Србију у ЕУ и НАТО.
Nedelja 05.06.2016.09:02
Danas je Srbija potpuno okupirana država u svim sferama . Kada se oslobodimo okupacije iznutra i najurimo špijune i ološ koji danas vodi Srbiju u ambis možemo očekivati boljitak . Danas u Srbiji VLAST postavljaju ambasadori EU zlikovaca za svoje potrebe i tako brutalno uništavaju i Srbiju i njene građane . Vučić je najbolji primer zlikovca bez konkurencije on je najgori od najgorih .
Nedelja 05.06.2016.09:35
Па Србија је окупирана 5 октобра када је коштуница увео фашиизам у Србију.Главни град Србије од 5 октобра је Брисел.Пре : Готов је , Готов је . Сада : Готови смо . Не нападају Србију због Милошевића већ Милошевића због Србије.
Utorak 07.06.2016.15:45
"........ Sve dok smo u statusu kandidata za ulazak u EU mi usvajamo norme, ali ih ne primenjujemo. Kad konačno uđete u Evropsku uniju morate da primenjujete zakone koje ste usvojili. Prvo što vas očekuje to su ogromni troškovi, EU je skupa zabava, isisava novac samim ulaskom na zajedničko tržište........."
Utorak 07.06.2016.15:58
Одлично речено! И у Србији и у ЦГ ови плаћеници задужени да народу бацају прашину у очи стално млате празну сламу како нас у ЕУ као будућу чланицу чекају многобројне кредитне повластице, квалитетније школство и веће тржиште за запошљавање радне снаге.....Кад оно....није него..."шио ми га Ђура па га тесно скроји"...!!! Ко иоле прати и чита зна да се наши сусједи Хрвати и Словенци ни мало нису усрећили тиме што су чланице ЕУ! Гледам на ХРТ-у кукају на сва звона, те да су преварени око запошљавања широм ЕУ јер гдје год да пођу у било коју земљу наравно да предност имају грађани те земље. Колико им је добро у ЕУ отварају некакве социјалне маркете гдје најугроженије грађанство по најминималнијим цјенама купују основне намирнице! За божић...Нову год или неки други већи празник отварају народне кухиње и снабдјевају најугроженије...Далматинци који су генерацијама рибали и ловили рибу за своју породичну исхрану сада кукају на сва звона јер им то сада ЕУ строго забрањује....Тиме је угрожено малтене читаво становништво Јадрана..... Могу сада своје мреже, барке и парангале...окачити у конобе за успомену и дуго сјећање.....!!!
Utorak 07.06.2016.16:04
Знам да је Србија претежно пољопривредна земља...земља шљиве...малине...јабуке!!! Војводина је одлична житница која може хранити и Европу а не само Србију! Одређени региони су познати по сточарству....итд Прије пар година гледала сам на ТВ да су воћке толико родиле да су се стабла пресавијала од рода а увозимо полу труло воће питај бога одакле све не....?! Коме је то у интересу није ми јасно! У ствари и јесте......
Utorak 07.06.2016.16:09
И у ЦГ имамо све услове за производњу и воћа и поврћа, тотално органско што сада на Западу плаћају сувим златом.. ! Имамо све услове и за узгој и развој сточарства и поред свега тога и за врхунски туризам...!!! Али имамо богом дано све али неком је у интересу да од свега тога....немамо ништа !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)