Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 07.05.2016.
16:49
Vestionline A
U Banjaluci je danas otvorena obnovljena džamija Ferhadija, srušena 1993. godine. Pod ogromnim merama obezbeđenja u Banjaluku je stigao premijer Turske u ostavci Ahmet Davutoglu, koji je otvorio obnovljenu džamiju.
Subota 07.05.2016.17:15
Cestitam Srbima muhamedancima podizanje bogomolje i zelim im da se vise nikad ne posvadjaju sa ostalim Srbima onako kako su se svadjali. Treba da zivimo u miru zajedno sada, a ne u tragovima nekih davno propalih carstava.
Subota 07.05.2016.17:15
Cestitam Srbima muhamedancima podizanje bogomolje i zelim im da se vise nikad ne posvadjaju sa ostalim Srbima onako kako su se svadjali. Treba da zivimo u miru zajedno sada, a ne u tragovima nekih davno propalih carstava.
Subota 07.05.2016.18:19
Turci su okupirali Bosnu 1459te godine i to zahvaljujuci ponajvise tome sto se kralj Stjepan tomasevic priklonio Rimskoj crkvi. Narod nije pristao na pokatolicavanje vec se radije skoro bez otpora predao turcima koi ga tada nisu silili na prekrstavanje. Bosna je kako kazu zbog toga " Saptom pala". Turska vojsla je u bosni naj duze ostala od svih Srbski zemalja osim Makedonije i djelova danasnje Albanije. 419 godina. Taj turcin je zaboravio dvije stvari. Turska je podaleko a ti njegovi milioni turaka nisu svi turci a jos manje podrzavaju njegovu politiku. Znadu li ti bosnjaci ko su. Nek se odluce. Il su turci il izmisljena nacija.
Subota 07.05.2016.20:27
turci, istorija dokazuje jednu važnu činjenicu : kao čovek, imperija se rađa , imperija se širi i imperija nestaje. Gde je rimska , gde je unska, gde persijska , makedonska, ....? gde su ? Samo u udžbenicima....Turska je osuđena na podelu : kurdi če kad tad dobiti svoju državu . Lepo je maštati ali realnost ne prašta.
Subota 07.05.2016.20:39
Očigledno da Davutoglu, Erdogan i ostali isti mongolci neće da čuju upozorenje šeika Imrana Huseina : Šeik govori da sve što su turci radili je pogrešno zato su grešni ljudi ! Pretvaranje Hrama Sofije u dćamiju je veliki greh , po njegovim rečima, prema Alahu . Takođe kako su se ponašali sa srbima , janičarenje i prihvatanje / netravanje deo srbskog življa da pređe u islamsku veru . Zašto on to govori : sam je rekao na jednoj konferenciji da "muslimani koji su ratovali protiv pravoslavce kao što su srbi, grci i rusi napravili su veliki greh prema Alahu jer Alah je rekao u Kuranu da muslimani treba da popštuju kao braća pravoslavne hrišćane jer kad tad , oni će da ih spase od nestanka ! U Kuranu piše da će "rum " da spasi islam a rum to je hrišćanska Vizantija, to jest grci, srbi i rusi ! " . To su njegove reči. Inače Šeik Imran Husein je veoma cenjen u svetu jer se protivi wahabizmom , salafizmom koje smatra sektom. I zbog toga on uči muslimane da cene i d apoštuju pravoslavce jer su oni po reči kurana "spasioci " ! Danas , takođe mnogo katolika otvoreno cene pravoslavlje jer sami govore da je Vatikan izneverio katolički svet !
Subota 07.05.2016.20:45
Neces nikako ture, nije ti ovde domovina! Tvoja je malo vise dalje od Balkana, ovde vas je doveo Vatikan i vas divljackoosvajackoeksploatatorski mentalitet! Tako da nemoj sebi da pripisujes nase da mi ne bi krenuli na ono sto ste nam oteli a to je skoro cela danasnja Turcija! Znas ti to dobro ture zato se spremi, za dom!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)