Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 04.04.2016.
21:49 >> 22:32h
Vestionline A
Premijer Aleksandar Vučić tvrdi da bi povratak u prošlost, na ponovno junačenje i sukobe bio katastrofa za Srbiju i da on ne želi da bude predsednik vlade koja bi morala da sarađuje sa protagonistima nestabilnosti u regionu.
Ponedeljak 04.04.2016.22:09
Kao prvo Srbi treba Vucica da osude,zlocin je isto saradjivati sa ubicama Srba i jednostavno im dozvoljavati da se opet slobodno krecu po mestima gde su nedavno cinili ubistva i razaranja ionako osiromasene Srbije.Tu spadaju jos i potpisivanje dogovora i pregovaranje sa otmicarima dela srbske teritorije.
Ponedeljak 04.04.2016.22:14
Pita Vučić slučajnog prolaznika: – Da li ste zadovoljni svojim životom? – Jesam. Iako ste nam smanjili plate, nije loše, guramo nekako… Posle mesec dana opet su se sreli. – Kako ide? Evo, ja dajem sve od sebe da vama bude bolje… – Ne žalim se. Ostao sam bez posla, isekli mi struju zbog neplaćenih računa, ali snalazim se nekako, skupljam plastične flaše da prehranim porodicu… Nije loše u suštini… – A, da li biste na sledećim izborima glasali za mene? – Da, naravno, jedino vi radite nešto za dobrobit svih nas. – A, da li bi zbog mene skočio s desetog sprata? – Da, skočio bih. Jeebeš ovakav život!............. Ogledalce, ogledalce, reci mi ko je najpametniji – pita Vučić. – Ti si najpametniji, voljeni premijeru. – Ogledalce, ogledalce, a ko je najuspešniji? – Ti si najuspešniji, voljeni premijeru. – Ogledalce, ogledalce, a ko je najlepši? – Ti si najlepši, voljeni premijeru… U sobu uđe Nebojša Stefanović, vidi šta Vučić radi i nežno ga prekine: – Šefe, znate… To nije ogledalo, nego Pink… .......... Zaleteo se Vučić autom u banderu. Iz potpuno uništenog „mercedesa“ izvuku ga dva momka, koji su se tu slučajno zatekli. Kad je došao sebi, preplašeni Vučić počne da se zahvaljuje i, onako ushićen, kaže: – Pošto ste me spasli, svakome od vas ispuniću po jednu želju, tražite šta god hoćete… – Ja bih „mercedes“ kao što je ovaj vaš… – Može, dobićeš sutra. A, ti? – Meni dajte invalidska kolica, polomiće me otac kad čuje koga sam spasao….............. Prolazio Vučić ulicom i zastao pred nekom radnjom. Dok je gledao cene, potekoše mu suze. Jedan telohranitelj mu odmah priskoči: – Da li vam je dobro, gospodine premijeru? – Kako da mi bude dobro? Pogledaj koliko košta roba… Pa, posle smanjenja penzija, nema tog penzionera koji može da to kupi… Priđe im jedan penzioner, pa sav zabrinut šapatom pita telohranitelja: – Šta se desilo, zašto premijer plače? Gorila ga udari šakom u glavu. – Zbog tebe plače, piička ti maaterina, zbog tebe!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)