Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 29.01.2016.
16:44
Vestionline A
Ministar odbrane Bratislav Gašić od ponedeljka više neće biti na toj funkciji, najavio je u petak premijer Srbije Aleksandar Vučić.
Petak 29.01.2016.17:10
Ko je Bratislav Gašić???? Na čelu Kruševca je Bratislav Gašić, zvani Bata Santos, koga je centrala SNS-a postavila i za prvog u stranci na okružnom nivou. Izabran je kao poslanik i u republičku Skupštinu, pa je Agencija za borbu protiv korupcije protiv njega pokrenula postupak, jer ne sme da ima dve funkcije u isto vreme. Bata Santos danas tvrdi kako je završio gimnaziju i ekonomski fakultet u Nišu, ali oni sa boljim sećanjem znaju da je svojevremeno u Trajalu radio kao keramičar. Biće zanimljivo saznati kako je došao do pomenute diplome, ako je uopšte ima, budući da je u skupštini grada prijavio diplomu staru tek dve godine. Bratislav Gašić biografija. Keramičar Bratislav se devedesetih obogatio švercom kafe, odakle mu i nadimak Bata Santos, a danas je jedan od najozbiljnijih kandidata naprednjaka za neko diplomatsko mesto, najverovatnije u našoj ambasadi u Atini. Ništa nije bilo bolje ni 1945. kada su nam glavni aduti bili šloseeri i tkači, pa eto preživesmo. Preguraće Srbija i keramičara ma mestu konzula ili ambasadora. Po njegovoj preporuci SNS je za direktora kruševačkog Vaspitno popravnog doma za maloletnike postavio Ivana Mijailovića. I njegova diploma je sumnjiva, nekadašnji rad na mestu inspektora u policiji koju je napustio 2008. još uvek je predmet istrage, a oni koji ga lično poznaju tvrde da je sklon kriminalu. Zbog svojih izuzetno bliskih kontakata sa lokalnim mafijašima Ivan je svojevremeno iz PU Kruševac prebačen u Brus, a jedno vreme je bio i suspendovan. Svom mentoru Bati Santosu je i tamo nastavio da služi zgodno došavši na teritoriju preko koje je išao ne samo šverc kafe, već i mnogo čega drugog. Na sve ovo treba napomenuti da je vlasnik firmi i televizije koje su u stečaju. Zalagao se dok nije došao na vlast za poštenje i napredovanje najkvalitetnijih u svakom poslu. To je zaboravio kada je pokušao da svoga sina Milana Gašića “ugura” u Crvenu Zvezdu na trening prvog tima. Odrekao se plate gradonačelnika Kruševca, što je za svaku pohvalu, u korist mladih bračnih parova. Svakom bračnom paru koji zaključi brak u gradskoj kući gradonačelnik daruje zlatne burme u znak sećanja na ovaj veseli čin. Predsednik je Upravnog odbora jednog od najvećih javnih preduzeća – “Srbijagas-a”. Nije poznato koliku platu prima u ovom preduzeću na osnovu ovog predsednikovanja. Nezvanično saznajemo da je plata nekoliko stotina hiljada dinara. Treba još napomenuti da je čovek koji veoma voli da se slika. Nema dogadjaja ili manifestacije koja se održava a da se gradonačenik ne pojavi i slika, održi govor. Ostaje zapamćena prošlogodišnja proslava Svetog Save u gradskim vrtićama i školama kada su svečanosti tako organizovane i vremenski podešene da gradonačelnik stigne na svaku, da na svakoj održi govor i bude slikan!
Petak 29.01.2016.17:42
Odlaskom Gasica "ugrozena je bezbednost Srbije". Ima li to Vucic u vidu ? Samo Dveri i DSS daju nadu Srbiji . Sve ostale smo dobro zapamtili .
Petak 29.01.2016.17:56
Potpredsednik Treće Srbije i pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Miroje Jovanović optužio je partiju Dveri da u svojim redovima imaju američkog agenta. Jovanović je u video-komentaru izneto tvrdnje da je Jasmina Vujić, predsednik Političkog Saveta „Dveri“, zapravo agent interesa Amerike. – Jasmina Vujić je saradnik američke Nacionalne Nuklearne bezbednosne službe (National Nuclear Security Administration -NNSA) – podseća Jovanović – Ovo je specijalizovana služba bezbednosti pod čijim patronatom je Jasmina Vujić od juna 2011 godine postala direktor posebnog američkog petogodišnjeg nuklearnog programa vrednog 25 miliona dolara. Program se zove Nacionalni naučni i bezbednosni konzorcijum ( National Science and Security Consortium (NSSC) i traje do juna 2016 – objašnjava Jovanović. – Prilikom imenovanja za direktora ovog bezbednosnog američkog programa, Jasmina Vujić je izjavila: Postoji kritična potreba da se zaštiti bezbednost naše nacije čuvajući da nuklearni maaterijal i tehnologija ne padne u pogrešne ruke, naročito u više zemalja, uključujući Kinu, Indiju i Rusiju, koji gledaju da prošire svoj nuklearni strukturu moći. Pošto su Dveri predložile da se pod hitno donese Zakon o registrovanju agenata stranih interesa, mi iz Treće Srbije smo saglasni sa tim predlogom, pod uslovom da iz pokreta izbace Jasminu Vujić – kaže Miroje Jovanović.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)