Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 19.01.2016.
03:00
D. N. Petrović - Vesti A
Stanje u Sandžaku je užasno, krše se osnovna ljudska prava, caruju kriminal i korupcija, velika je nezaposlenost, iz Beograda se rukovodi "daljinskim upravljačem", policajcima i sudijama se naređuje šta da rade i kako da sude, Bošnjaci su podeljeni na pet odsto onih koji imaju sve i 95 odsto onih koji žive kao robovi.
Utorak 19.01.2016.10:59
Ramiz Dreković (rođen 10. maja 1956. godine, Vesenići, Tutin) je general koji je za vrijeme rata u BiH obavljao dužnosti komandanta petog i četvrtog korpusa Armije RBiH......u akciji Jesen 94 koju je predvodio Ramiz ub,ijenio je nekoliko stotina musimanskih vojnika,5 komandanata bataljona,12 komandira odeljenja,20 komandira vodova koji su izazvali pometnju u dzenetu jer je zbog velike navale šehida alahu ponestalo devica,pa ih je uputio jedne na druge dok traje recesija devica.
Utorak 19.01.2016.11:17
Politička autonomija Sandžaka bi bila u skladu sa Ustavom Srbije i tu nema ništa sporno. Stvar je u srbijanskom poimanju autonomije, što se jasno može videti na primeru pogažene Vojvodine. Ipak, slažem se da bi Sandžak trebao ostvariti makar pravo na nekakvu autonomiju u okviru Srbije, dok bi Vojvodina, kao jedina federalna jedinica bivše države sa nerešenim statusom, morala proglasiti republiku i to kao način uređenja države, a ne kao republika u bilo kakvoj zajednici sa Srbijom. Što se Zukorlića tiče, to je sandžački Čanak koji je Sandžaklijama poturen iz Beograda.
Utorak 19.01.2016.11:28
Војвоџанери дирају туђе жене, причају свакаве гадости, хвале се како су домаћини, а имају швалерке – редовно ружније од својих жена, или локалне лаке даме. За Србијанце, Војвоџанер је спреман да каже да су то „турска копилад“, „јер су гарави к’о Цигани“, а о томе како и дан данас у његовом окружењу има свега па иванбрачне деце по „циганским чергама“ – ћути, и сети се тога само када треба из зависти опљувати дотичног као своју конкуренцију. Када почне да брани своје „културно аустро-угарско наслеђе“, наводи као пример, да су „Србијанчине гарави као Цигани, јер су им бабе биле турске наложнице 500 година“, а ако му се скрене пажња да су Турци били у Бачкој и Банату од 1542. и 1552. године(у Срему много раније), па до Пожаревачког мира 1716. године, и да су преци данашњих староседелаца у Бачкој и Банату(у Срему посебно), били под Турцима од пада Смедерева 1459. године, па до Велике сеобе Срба 1690. године, јер су напросто тамо живели пре него што су кренули у сеобу – војвоџанерски отпадник гледаће вас у чуду, јер о томе никада није размишљао.Када му напоменеш да су 1945. године, преостале домаће Швабе убијали и клали „наши културни староседеоци што једу супе са флекицама, соса и резанце с маком“ (све домаћи партизани и титоисти, а данас су они велики Војвођани), и да смо се међусобно таманили од Ракоцијеве буне па до данас и то горе него „дођоши“ – он одмахне руком и каже: „Та нећемо се ваљда враћати до Кулина бана“. О томе да су колонисти дошли у празне швапске куће које су „очистили“ наши староседеоци (све оно што Шваба није могао натоварити на кола – шифоњере, завесе, већи намештај, оруђа за обраду земље), одмах каже: „Да су Швабе отеле њихове коње да имају за пут до Немачке, и да је то отприлике то“.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)