Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Sreda 30.12.2015.
22:43
rs.sputniknews.com A
Međunarodni monetarni fond uložio je veliki napor za oporavak Ukrajine, ali pretnja od hiperinflacije u ukrajinskoj ekonomiji i dalje postoji, a zemlja se bliži bankrotstvu, piše "Dojče virtšafts nahrihten".
Sreda 30.12.2015.23:07
Oni odrzavaju Ukrainsku ekonomiju na infuziji jer se nadaju da ce im Ukraina jos trebati za rat protiv Rusije. Cisto finansiranje rata.
Sreda 30.12.2015.23:18
" Не нападају Украјину због Јануковича већ Јануковича због Украјине ". Виктор Јанукович није желео Украјину у ЕУ и НАТО и САД су одмах потплатиле лудаке да изађу на улице и да скину Јануковича .Пара буши где бургија неће. Асад не жели да ММФ буде газда Сиријске плате и пензије и САД су одмах изазвали рат у Сирији .САД : " Завади па владај ".
Četvrtak 31.12.2015.07:25
Дај не лапрдај бре више, какав Јанукович? Па он је обичан слабић, имао је подршку Русије а шачица бандита му на Мајдански трг отела државу из руке зато што није имао муда да им се супротстави и оштро реагује како мора сваки председник.
Četvrtak 31.12.2015.08:06
Тачно Јанукович није имао муда да бије свој народ већ им је допустио да им се испуни жеља .Народ Кијева је желео да уђе у ЕУ и НАТО и Јанукович их је пуштио нека им се испуни жеља.Зашто да бије свој народ ??? Оно што народ жели то нека и буде.Слободан Милошевић исто није желео да тепа Србе који су изашли на протест у Београд и пуштио је народу Србије да се испуни жеља пошто је народ Србије 2000.год. хтео Србију у ЕУ и НАТО.ДОС ( 18 странака ) сви су желели Србију у ЕУ и НАТО и народ Србије је гласао за ДОС који су желели србију у ЕУ и НАТО а сада после 15 године народ Србије не жели у ЕУ и НАТО.Па чекај бре па шта више хоћете час једно час друго .Е не може оно што сте хтели 2000.годо то ће и бити јер су ДС - Тадић потписали СОФА споразум са НАТО а ДС - Стефановић је почео потписивање Бриселског споразума.
Četvrtak 31.12.2015.08:15
О чему причаш бре ти? Јанукович је имао обавезу да реагује, шака терориста је узела оружје и подигла побуну, то је бре кршење уставног поретка, свака власт има ОБАВЕЗУ да реагује оштро у таквој ситуацији и да спречи пуч! То није исто као код Милошевића јер је он изгубиио изборе и није више имао легитимитет као председник. Сви су му окренули леђа и војска и полиција, а немој да мислиш да он не би 5.октобар решио силом, тео је он ал није мого! Није иста ситуација са Милошевићем и Јануковичем, не бркај бабе и жабе. Јанукович је морао да интервенише и угуши терористички Десни сектор, имао је отворену подршку Русије, а сад што није имао муда да то изведе, е па нико му неће сачува државу ако је он сам не чува.
Četvrtak 31.12.2015.09:40
ма дали ти сваћаш или не.Јанукович није хтео да бије свој народ и тачка.Лично је изјавио да оно што народ жели нека буде тако и тачка.Оно што народ каже та жеља мора да се испуни народу.Срби су желили америчку демократију и та жеља је испуњена народу србије и добили су демократију.Народ Србије није желео више Социјализам већ су желели капитализам и одмах се скинута петокрака са заставе и дошо је капитализам.Све жеље Срба су испуњене.Срби нису дозволили сахрану Слободана Милошевића на гробље у Београду и у Пожаревцу и ми смо морали да га сахранимо у двориште његове куће.Значи и та жеља Срба је извшена.Срби не дозвољавају породици Милошевић да живи у својој кућу у Пожаревац и та жеља је испуњена народу Србије и тако сада породица Милошевић живи ван Србије.Ма све жеље Србима су испуњене.
Četvrtak 31.12.2015.10:40
Ma koj narod bre, s iti šućkas? Terorista je terorista bez obzira kom narodu pripada. Janukovič je morao da reaguje pa neka su oni drugi 100 puta Ukrajinci! Kako bre možeš da budeš tolko utepan da ne shvataš prostu stvar, ruši se ustavni poredak i to radi mala organizovana grupa terorista, to se bre saseca u korenu i rešava u roku od 24 sata, predsednik je dužan da spreči puč u državi, ja ne mogu da ti nacrtam pa da razumeš!!
Četvrtak 31.12.2015.10:59
Јачи увек побеђује и пише историју.Гадафи је био слабији и сада је Либија окупирана.Хусеин је био слабији и сада је Ирак окупиран.Против СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА су били : Народ Србије,САД,НАТО,ЕУ,УН и Русија .Значи против Слободана Милошевића је био читав свет и народ Србије и зато је СЛОБА изгубиио .
Četvrtak 31.12.2015.11:26
Ja ti govorim o Janukoviču i Ukrajini, pusti sad Slobodana, on je druga priča, druge su okolnosti bile. Janukovič je imao na raspolaganju vojsku i policiju i jaku zaleđinu od strane Rusa i ništa od toga nije uspeo da iskoristi. Preveslali ga oni balavanderi Jacenjuk i Turčinov samo tako, ko poslednjeg majmuna.
Četvrtak 31.12.2015.11:56
дасе САД нису мешале у Украјини сада би Крим био у Украјини .Да се САД нису мешале на Балкану сада би Југославија постојала . Да се САД нису мешале у Либији сада би Гадафи био жив.Да се САД нису мешале у Ирак сада би Хусеин био жив. Да се САД нису мешале у Судан сада би судан био читав .Да се САД нису мешале у Чехословачку сада би Чехословачка била читава.САД : " Завади па владај".

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)