Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 23.11.2015.
18:15
Tanjug A
Za papu Franju je proslava predstojećeg Božića "obična šarada", jer, kako je poručio, ceo svet je u ratu.
Ponedeljak 23.11.2015.21:02
E Papa ako si Ti od njih onda sam ja Bizmark.Ovaj Papa im nije pod kožu,samo čekaj kad će mu nataći roggove.
Ponedeljak 23.11.2015.21:17
Krenuo Papa na put kolima i cim su bili na autoputu Papa zamoli sofera da ga pusti da vozi. Sofer se bunio ali Papa ce njemu kako mu je to zelja vec poslednjih 20 godina i da je svojevremeno obozavao da vozi kola. Posle dugog ubedjivanja sofer nerado pristane i papa sedne za volan. Krene da vozi, 60km na sat, 80km/h, 120km/h 160 km/h 220 km/h! Primeti to talijanski policijac i uspe nekako da zaustavi Papu. Kad je prisao da naplati kaznu videvsi ko je u kolima pozove centralu talijanske policije i kaze im da je uhvatio jako veliku zverku u prekrsaju: - "Pa dobro koga si uhvatio?" - "Ma veoma vaznu osobu." - "U taman fino, naplati mu kaznu!" - "Ma ovaj je veoma vazan!" - "Pa ko je, neki ministar?" - "Ne, jos vazniji!" - "Predsednika republike?" - "Ma, vazniji." - "Hajde, kazi ko je." - "Mislim da sam uhvatio Boga!" - "Boga!!!???" - "Da!" - "Kako znas da je to bas Bog?!" - "Pa njemu je Papa vozac!"
Ponedeljak 23.11.2015.21:20
Došo Mujo iz Zenice da se zaposli u ministarstvu kao portir. Na razgovoru za posao kaže: "Nemam ja nikakvog iskustva, al znam svakoga". "Kako misliš znaš svakoga?" upita ga ministar. "Ma znam svakog, imam veze. Zaposli me na mjesec dana kao portira bez plaće, ono probni rok, i ako ti dokažem da znam svakoga zaposli me za stalno" kaže Mujo. Ministar pristane, pogotov sto Mujo zeli biti portir. ...Prošlo sedam dana, dolazi Putin u Bosnu. Nije ni izašao iz aviona kaže: "Gdje je Mujo?" "Koji Mujo?" pitaju ga. "Mujo iz Zenice, portir dovedite mi ga!" kaže Putin. Dovedu oni Muju. Mujo i Putin se izgrle, izljube, sjednu na piće... Ministru čudno okle ga sa Putinom, možda je neka prevara, pa sačeka još mjesec dana da vidi sta će s Mujom. Kad dolazi Merkelova u Bosnu. Nije ni izašla iz aviona kaže: "Gdje je moj Mujo?" Opet svi pitaju:"Koji Mujo?" Kaže Merkel: "Dragi Mujo iz Zenice, portir moram vidjeti Muju!". I tako dovedu oni Muju. "Pa gdje si Mujo duso, kako si mi?" pita Merkelova. I tako se oni ispricaju i izgrle, izljube.... Ministar sebi ne dolazi, mora da je neka ogromna prevara! U'to dolazi Obama u Bosnu. Nije ni izašao iz aviona kaže: "Gdje je Mujo?" Opet svi pitaju:"Koji Mujo?" Kaže Obama: "Mujo iz Zenice, portir moram odmah vidjeti Muju!". I tako dovedu oni Muju. "Pa gdje si Mujo care, kako si mi?" pita Obama. I tako se oni izgrle, izljube.... Ministru čudno opet, ne mogu i Obama i Putin bit lažni pa kaže Ministar: ”Sta je ovo Zaboga milog Mujo pa svi te ovi poznati ljudi znaju. ”A Ministre, nije to nista ja znam I Rimskog Papu osobno! ”Ma daj ne Zajeebavaj Mujo!” ”Ozbiljno!” ”Stvarno!” "E onda cu te Odvest u Vatikan. Ako budeš stajao sa papomu Nedelju i mahao sa balkona zaposlit ću te za stalno". "Može" - kaže Mujo. I tako oni odu u Vatikan i nakon nekog vremena izlazi Mujo mašući, a za njim papa. Tako oni mašu i Mujo mase ministru a on ga blijedo gleda sa trga, Odjednom ministru pride jedan covjek i nesto mu sapnu na uho. Kad se ministar onesvijesti. Mujo brže bolje siđe do ministra, poli ga vodom, išamara da se probudi i kaže mu: "Ministre šta ti je, ja gore mašem s papom a ti se onesvijesti! Jesam ti rekao da znam svakog!". Kaže ministar: "Ma nije to Mujo, nego meni muke ni to bilo, vec kad neki talijan dode i mene pita ko je onaj u bijelom kraj Muje!"

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)