Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 30.10.2015.
09:23
Srpska liga, Vestionline A
Umesto što predvodnici države pričaju kako je teško pregovarati s Prištinom, sa Evropskom unijom, delimično i sa Rusijom, bolje bi bilo da daju neke ideje kako da se ovde živi od nezaposlenosti i kako da se, na primer, reši problem južne srpske pokrajine.
Petak 30.10.2015.11:09
e je*i ga.. pa vi iz krajnosti u krajnost... da ga ne prodamo fa*istima al' da ga prodamo Rusima ? Zar još niste ukapirali da Rusi neće da plešu sa izd*ajnicima sopstvene države ? Šta još treba da se desi pa da srbi shvate da je povratak Kosova i Metohije pod srpsku kontrolu JEDINO moguć - silom ? Kad srbi skupe kugle i prestanu da leleču i zapomažu kao neke babe kojekude, neće ni pomoć Rusije izostati... Primera koliko volite u poslednjih par godina...
Petak 30.10.2015.11:13
Obrezana albanska go vna ce biti zatrana sa ovih prostora. Politicka situacija u svetu se menja i oni koji su stitili albance to vise nece biti u stanju!!
Petak 30.10.2015.13:51
Nas problem nije Kosovo i Metohija. Prije samo 100 i nesto godina citav Jadran je bio apsolutno vecinski Srbski( Srbi katolici i Pravoslavni) su cinili vecinu), Crna gora je bila vecinski Srbska kao i makedonija, hrvatska danasnja i Bosna. Preseljavanjem stanovnistva,pogromima nad Srbima u prvom i drugom ratu, etnickim ciscenjem i genocidima u vise navrata mjenjana je etnicka slika stanovnistva. Ako tome dodamo stvaranje umjetni nacija na Srbskom etnickom prostoru ( makedonske, crnogorske albanske ,bosnjacke i hrvacanske) i stvaranju neprirodni republicko -pokrainski granica onda mozemo da vidimo cjelokupnu sliku pokusaja unistenja naroda koi pravno ,iistoriski i moralno ima vlasnicku tapiju na ove teritorije. Koliko sutra ce nam nametnuti da branimo Rasku i Vojvodinu. Tome nikada nece biti kraja osim do naseg potpunog unistenja ili dok mi sami ne postavimo problem u realne okvire i pocnemo raditi na vracanju nasi zemalja i stvaranju uslova za povratak naseg naroda na te teritorije. Mnogi ce raci : Sto ce nam teritoriji bez naroda. Nije li slobodan teritori jedini i naj vazniji preduslov povratka. Nevidim da hrvacanima nedostaje vise od milion Srba koje su prognali od 45te do 95te. Gdje je got nas teritori okupiran odatle smo pod silom nestali. Vratimo se osnovu problema i prestanimo vise ljeciti i zaljecivati posljedice. Vostani Serbie.
Petak 30.10.2015.13:58
Ustupiti ne samo KiM Rusiji, nego čitavu Srbiju i RS, doživotno, a ne na 99 godina !
Petak 30.10.2015.15:17
Зашто на 99 година?! Довољно је и 99 дана па буде КиМ до Париза!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)