Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 14.10.2015.
18:13
sputniknews.com A
Operacija ruskih vazdušnih snaga u Siriji, čiji je cilj podrška kopnenoj operaciji sirijske armije i uništenje infrastrukture terorističke organizacije Islamska država, traje već 14 dana. Za to vreme ruski borbeni avioni pogodili su oko 500 ciljeva.
Sreda 14.10.2015.19:39
Браћа Руси су навикли да умарширају у престонице својих непријатеља......који је главни град ове гамади, Ријад, Анкара или Фашингтон??!!!
Sreda 14.10.2015.21:03
Tipicno , ruske i rusofilske slavopojke . Pripisuju sebi sve i svasta . Krojite istoriju kako im odgovara !!! Rusi pobedili Napoleona hahaha - te svojetaju pobedu nad Hitlerom hahaha (Amer je moga da zbrise sa lica zemlje sssr - imao je A-bombu-da je hteo) ! Pa da nije bilo Jalte danas bi se Moskva zvala Mali Berlin , a zvanican jezik bio nemascki (engleski je iovako) .... I ne pricajte gluposti - Napoleon je imao vise pobeda nego Petar Veliki , Aleksander Makedonski , Julius Cezar i Hanibal zajedno . Napoleon je neprikosnoven i nedostizan za sva vremana . Zna se valjda kada je Napoleon kapitulirao, a to sigurno nije bilo u Rusiji (1812 godine) . Napoleonova kapitulacija tj. njegova poslednja bitka dogodila se na Vaterlou(1815 godina) - 3 godine nakon bitke kod Borodina . O Vaterlou govori cela svetka istorija (ukljucujuci i Ruska) kao slom Napoleona . Pa Napoleon se prosetao (praznom) Moskvom - imperijalna garda tj. cizma je gazila Moskvu , a Bonapartu nije savladala Kutuzova vojna taktika vec glad , bolesti i ZIMA !!! Za slom Napoleona "kriva" je Sedma koalicija . Zlatnim istorijskim slovima upisana su imena - vojvoda od Velingtona i Gebhard fon Bliher . Da bi se Napoleon konacno slomio bila je potrebna velika koalicija - Sedma Koalicija (kao sto je kasnije bila ona na Jalti-koalicija saveznika protiv Hitlera . Bez Jalte Rusi i rusofili bi govorili o Staljinau kao sto danas govore o Gorbacovu i Jelcinu) , a nju su cinile Velika Britanija , Pruska , Rusija , Austrija i ujedinjene snage ostatka Evrope (prikupljeno je 210 000 vojnika i 500 topova .Dva puta vise nego Napoleon) . Da se Imperijalna garda nije povukla (izdala) pitanje je da li bi Napoleonova vojska dozivela poraz na Vaterlou ? ... Rusija se skoro i ne pominje u bici na Vaterlou , a Kutuzov postaje poslednja (sedma) rupa na sviralu . E sad Rusi i rusofili moji dragi zapamtite - da nije bilo Sedme koalicije ruska NOGA (kao clanica velike koalicije-Sedme koalicije) nikada ne bi krocila Parizom , a da nije bilo Jalte (ratni ciljevi) i Potsdama (podela ratnog plena) ruske OCI (kao saveznik velike cetvorke) nikada ne bi ugledale Berlin !!! Ni u jednom ni u drugom slucaju (pobede koje Rusi i rusofili pripisuju iskljucivo Rusiji tj.Kutuzovu i Staljinu ) Rusi ne bi ni u snu mogli SAMI da pobede Napoleona tj. Hitlera . Toliko o "MOCI" Rusa nekada , toliko i danas . Prvo kad je Putin (skrojen iz Staljinovog sinjela) dobio blagoslov bele kuce , mogao je da reaguje . Tacka !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)