Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 06.10.2015.
16:11
Vestionline A
Barak Obama često voli da apostrofira rivale iz Republikanske stranke kao prave ratne huškače u Sjedinjenim Američim Državama, a sebe da predstavi kao diplomatu-vojnog komandanta, koji je priveo kraju ratove u Iraku i Avganistanu, iako ti konflikti i dalje traju i verovatno će nadmašiti njegov mandat, koji završava naredne godine. Čitav pošten svet, osim zapadnih "demokratija", zna da to nije tačno i da su obe bitne partije (i demokrate i republikanci) u SAD ratnohuškačke, a da je Obama, kao vrhovni komandant trenutno najjače svetske sile uveo planetu u niz opasnih ratnih regionalnih sukoba koji prete da eskaliraju u veće konflikte. Ipak, predsednik SAD ne odustaje i tvrdi da su pravi "ratni jastrebovi" - republikanci!
Utorak 06.10.2015.18:12
Obama ---- “Musliman, Hhrišćanin, Katolik, Satanista, Jevrejin, Levičar = Jezuita ---- Sobarak Husein Muhamed Beri Sotoro Obama je multi-nacionalni i multi-funkcionalni lik, stvoren da bude predsednik SAD. ---- On je deo univerzalne humane mašinerije za globalne državničke poslove. Oni mogu bez ikakve griže savesti poslati NATO avione na bilo koje mesto u Evropi, u Africi u Aziji, ali i u SAD. Oni nemaju „svoj“ narod, svoju veru, svoje stanište, oni nemaju moralna ograničenja. Oni su od malih nogu odgojeni kao rasni i etnički humani hibridi na koje zakoni prirode ne funkcionišu. Kao da su sa druge planete. Oni su programirani da služe novcu i da jednostavno funkcionišu (kao šrafovi) u mašini koja radi u skladu sa interesima globalne oligarhije. Pročitajte biografiju svakog od njih i uverite se sami. Ako bi ste ih slušali kako govore čuli bi ste uvek istu gomilu uopštenih fraza. STVARANJE RASNIH I ETNIČKIH MEŠANACA JE CILJ IMPERIJALNE OLIGARHIJE I SPROVODI SE VEĆ VEKOVIMA Sam proces stvaranja rasnih mešanaca u SAD je počeo je 1930. Sobarak Husein Muhamed Beri Sotoro Obama je ogledalo i primer koncepta gospodara sveta.
Utorak 06.10.2015.16:17
...”a da je Obama, kao vrhovni komandant trenutno najjače svetske sile”... Кад је писан овај чланак? У којем времену или у којим илузијама живи аутор ових редова?
Utorak 06.10.2015.16:17
Umro Barak Obama. Posle 10 godina upita on Boga da ga pusti da poseti Zemlju, da vidi u kakvom je stanju Amerika sada. Pusti ga Bog. Dolazi Obama u New York, ulazi u bar, naručuje pivo i pita konobara šta misli o tome kakva im je sada država, o problemima koje ima. Konobar se začudi i reče: - Koji problemi? - Pa, znaš, Irak,Srbija, Avganistan, Sirija, Ukrajina... - To je sve rešeno. Sad je tamo mir i sve je naše. - A Evropa, Afrika, Bliski Istok? Konobar izvadi ispod pulta mali globus i zavrti ga ponosno: - Gospodine, mi smo sada Carstvo, celi svet je naš!!! Obama radostan, ponosan i zadovoljan, ispi ono pivo do dna, pa reče konobaru: - Hvala ti, prijatelju! Koliko sam dužan? - Tri rublje.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)