Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 03.10.2015.
09:10
Tanjug A
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da zapadne zemlje ne prave ustupke Rusiji u vezi sa krizom u Ukrajini, kako bi dobile podršku za političko rešenje u Siriji, precizirajući da te dve krize nemaju nikakve veze jedna sa drugom.
Subota 03.10.2015.14:46
Nemačka je VAZALNA TVOREVINA tj. TERITORIJA --------------- Christopher Bollyn je jedna od vodećih ličnosti istraživačkog novinarstva u USA. ---------- Kristofer Bollin: Nemačka je i dalje okupirana Tiha i diskretna okupacija od strane SAD i saveznika traje većskoro 70 godina ---- -Saveznička okupacija Nemačke je počela pre godina i u očima mnogih Nemaca još nije završena. Strane armije su i dalje prisutne na nemačkom tlu i najveća i najprosperitetnija evropska "demokratija " i dalje nema USTAV a ni formalni mirovni ugovor o završetku Drugog svetskog rata. Za Nemačku , Drugi svetski rat , nije završen , jer mirovni sporazum nikada nije potpisan između saveznika i Nemačke.
Subota 03.10.2015.14:48
ŠOKANTNO ali ISTINITO: Treći Rajh na papiru postoji, Nemačka okupirana 70 godina posle rata?! -----Hitlerov naslednik Denic nikada nije svoja ovlašćenja legalno preneo na Saveznike i nikad s njima nije potpisao mir, zbog čega neki tvrde da pravno gledano Nemački Rajh postoji paralelno sa SR Nemačkom, samo je bez administrativne organizacije. --------------------------------------------------------------- PS Ovo STANJE je i PRAVNI OSNOV za podnošenje zahteva za plaćanje RATNE ODŠTETE današnjoj Nemačkoj
Subota 03.10.2015.14:50
Akt o pokornosti Americi -- (tj. vlasnicima Amerike) ---- koji su posle Drugog svetskog rata potpisali svi vodeći državnici savremene Nemačke, i dalje je na snazi ------------------------------ Nekada su feudalni gospodari svojim kmetovima nalagali da polože zakletvu da će biti pokorni, ---- a to od 1945. do danas, od svih nemačkih kancelara PRE STUPANJA na funkciju zahtevaju vazalne vlasti Sjedinjenih Američkih Država. U „Aktu o pokornosti", Sjedinjene Američke Države, kao jedna od četiri sila pobednica u Drugom svetskom ratu, tražile su od SVAKOG nemačkog kancelara NE samo bezuslovnu poslušnost, već i to da on NE radi, shodno ustavu i zakletvi, za dobrobit nemačkog naroda, već isključivo u interesu Sjedinjenih Država! ---------------------------------------------------------------- Nemački pisac i istraživač Udo Ufkote, specijalizovan za praćenje rada tajnih službi, smatra kako su svi kancelari koji potpisali „Akt o pokornosti", pa tako i sadašnja kancelarka Angela Merkel, time počinili veleizdaju.
Subota 03.10.2015.14:51
I za kraj ---- Savezna Repiblika Nemačka jе AD (akcionarsko društvo). ----- Građani Nеmačkе su osobljе, ---- izvršni odbor jе Savеzna vlada, na čelu sa savеznim kancеlarom. ---- Nadzorni odbor jе Evropska unija (EU), ---- vlasnici su GOSPODARI SVETA ( FAMILIJA) koji upravljaju Nemačkom uz pomoć vazalne SAD, Vеlike Britanije i Francuske.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)