Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 20.09.2015.
13:48
Tanjug A
Balkanci i dalje sanjaju nacionalističke snove, koji su veoma štetni, smatra makedonski predsednik Đorđe Ivanov uveren da sa evropeizacijom regiona neće biti više prostora za te ideje.
Nedelja 20.09.2015.14:05
Пошто је портал забранио коментарисање параде содомита, коментаре ћу оставити овде и позивам друге да их овде и на другим вестима оставе и покажу шта мисле о наказама које под покровитељством ЕУ и наше владе оргијају Београдом.
Nedelja 20.09.2015.14:37
Параду транс ствари, наказа које су/који су... шта год, се издвојили од овогодишње параде содомита, добили су подршку амбасаде Шведске и неке опајдаре која је ваљда министар за ЕУ интеграције или преговарач. Ту су ове наказе уз подршку неког ромског удружења, не знам како су се они у све то уплели, тражили да им се да право да се у личним картама изјашњавају по свом нахођењу, нашминкани и у хаљинама; ту је говорио и онај бивши војник који се оперисао и постао "жена" па је отпуштен из војске и наравно њу је тужио. Та и душевно и телесно осакаћена особа је тражила да МУП и војска буду саосећајнији према овим наказама и дозволе им да се у докуменнтима изјашњавају како они желе, а шта је то ја немам појма.
Nedelja 20.09.2015.14:48
Прво о војсци и МУП (милиција). Бити војник или полицајац је и телесно и психички тежак посао да би постао једно или друго ово поготово важи за војску мораш да прођеш тестове снаге и издржљивости, здравствени преглед и психолошку процену, ко не прође све провере бива одбијен. Дотични је отишао да му доктор одфикари стојка и угради балоне, таква особа се не може сматрати умно способном да извршава дужности оружаног лица које уводи ред и брине се о сигурности државе и њених грађана јер је била спремна да себе на тај начин искасапу. Таквим особама се не могу поверити задужења која се баве људским животима: војник, полицајац, професор (основне, средње школе или факултета), доктор(хирург, психолог...).
Nedelja 20.09.2015.15:27
А сад мало о Шведској. Сви знамо да је у њој и др. скансинавским земљама висок стандард али оно што нико не спомиње је друштвена ситуација у тим земљама. Шведска, Норвешка, Финска дозвоњавају геј бракове и сл. Такође у Шведској и др. скандинавским земљама у вртућима су традиционалне бајке за децу заменили оним са два принца, две принцезе... у Норвешкој је пре годину дана била геј парада за децу, а ја мислим да је фински министар на ТВ рекао да је геј и да би волео да сва деца буду каи он. У Шведској су власти од родитеља отеле око 300,000 деце и дали их др. паровима многи су геј и сл. парови сви они добијају новац да одгајају туђу децу исто је у Норвешкој 200,000 отете деце и Финској. Деца се углавном отимају од досељеника јер у Норвешкој 80% деце роде досељеници Арапи, Руси итд. Тамо је дете власништво државе и они раде шта хоће са њима. Маса деце које дају старатељским породицама је злостављана. Није код њих одувек било тако, прво је дозвољена геј парада па геј бракови па геј усвајање деце па озакоњење педофилије па пропаганда геј насупрот традиционалних вредности па отимање деце од традиционалних породица... По једном статистичком истраживању до 2050. преко 50% Норвежана ће бити геј и сл. а све је почело безопасном парадом а наставило се отимањем деце и наставиће се биолошким нестанком нордијских народа. СВЕ ЈЕ И КОД НАС ПОЧЕЛО НАИВНО А ДА ЛИ ЋЕ СЕ ЗАВРШИТИ ТАКО ШТО ЋЕ НЕКИ ПЕД'РИ ТВОГ СИНА ОБЛАЧИТИ У СУКЊИЦЕ И СВАКОГ ДАНА ГА С#### ТО ЗАВИСИ ОД ТОГА ДА ЛИ ЋЕШ МИРНО СЕДЕТИ ДОК ОНИ УВОДЕ ЕУ ЗАКОНЕ О КРАЂИ ДЕЦЕ!!!
Nedelja 20.09.2015.14:45
Kad bi znali ljudi pravu namenu EU bili bi jos veci nacionalisti i patriote! Tada oni kao ovaj, Vucic ili Dodik ne bi mogli nista Srbima! A verujem ni ostalim nacionalnostima!
Nedelja 20.09.2015.15:39
U kom svetu on zivi?? U svetu cokolada i rajskog voca (obecanog, a nikada isporucenog). "Te ideje nisu mrtve, žive u narodu, ali kako se bude evropeizirao Balkan neće biti prostora za te ideje. Svi želimo da živimo u velikoj državi i na kraju ćemo svi živeti u Evropskoj uniji". je najnezdravija tvdrdnja koju sam za dugo vremena video. U vreme kada svi, vec, vide da se EU raspada po savovima. Idiote: Balkan je ODUVEK deo Evrope! I centar kulturnosti. Zasto bi mi hteli da "ulazimo" u neku Evropu? Cemu to insistiranje na kompleksu nize vrednosti??? Kad vredimo VISE! Zasto su zene sa Balkana najlepse? Zasto njihove ostecene gene treba "popravljati" nasim genima? Sa severa i zapada Evrope dolaze samo gey parade i unistenje svake suverenosti. Morone, ako ne shvatas da je ovo sto se dogadja direktan pokusaj da se ceo Balkan svede na izvor najjevtinije radne snage i trziste, onda nemas pravo da dajes izjave (u svakom normalnom sistemu vrednosti). Takvi, kao ti su BOLEST Balkana!A IMA IH....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)