Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 23.08.2015.
07:39
D. Dekić - Vesti A
Grčka duguje 323 milijarde, a Srbija 27 milijardi evra, ali je zanemarljiva razlika u zaduženosti ako se uporedi grčki i srpski bruto društveni proizvod. Stoga ekonomista Dragan Radović upozorava da Srbiji ozbiljno preti grčki scenario, a tu tvrdnju argumentuje ekonomskim parametrima kao jasnim pokazateljima da Beograd kaska na putu krize koji prolazi Atina.
Nedelja 23.08.2015.09:08
Botovi su se probudili , danas valja zaraditi sendvič i sok . Inače Srbija je odavno u totalnom ropstvu pre svega od EU i NATO zlikovvvacca a u poslednjih nekoliko godina i od Hrvata koji su zauzeli sve firme koje su dobro poslovale i proširili su lanac Idea gde god su stigli . Naravno da nas u ropstvo vodi pre svih Vučić i njegov SNS koji sve rade da nam zagorčaju život i da nam svaki dan učine nepodnošljivim . Ovo što priča Dragan Radović isto to govori i Branko Dragaš i Branko Pavlović ali to se ne da ni po koju cenu dozvoljava da narod čuje u Srbiji . Srbija je postala DOM ZA POSRNULE u kojoj rijaliti imaju prednost nad realnim životom . Sada kreće nova sezona zaglupljivanja Srbije jer sve TV stanice pokreću nove rijalitije kako bi gladnom narodu skrenuli pažnju sa zla koje im vlast sprema . Strašno .
Nedelja 23.08.2015.10:17
" Iznošenje novca iz Srbije putem pranja je (od 5. oktobra do danas) dostiglo 55 milijardi evra, a građani Grčke u inostranstvu na skrivenoj štednji imaju 200 milijardi evra, takođe iznetih pranjem. Uz sve to, i spisak zahteva Međunarodnog monetarnog fonda i Brisela skoro je isti za Atinu i Beograd. " Браво истина је изашла на видело.Од 5 октобра изнешено је 55 000 000 000 евра из Србије .САД су довеле на власт ДС како би се опљачкала Србија и уништила индустрија и тако да сада зависимо од кредита запада."Не нападају Србију због Милошевића већ Милошевића због Србије". Пре : Готов је , Готов је ; сада : Готови смо .
Nedelja 23.08.2015.16:29
Grcku uporedjivati sa Srbijom je nemoguce a tekst totalni promasaj. Grcka kao clanica EU uvek moze racunati na "pomoc" iz EU dok Srbija to isto pravo nema. Vucic sedi na dve stolice kao propovednik a zna se gde lazni propovednici zavrsavaju. Eno ga sada kod Obame a sutra...da nece mozda za Rusiju kod Putina !?
Ponedeljak 24.08.2015.06:38
Putin ponovo izdao Srbe?! Ovom odlukom naneo je veliku stetu Srbiji!....... Ministar trgovine Rasim Ljajić kaze da jos uvek nema naznaka kada bi mogao da krene bescarinski uvoz automobila iz Srbije u Rusiju--------------

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)