Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 19.07.2015.
05:14
M. Ljubičić - Vesti A
Tek što je srpski premijer Aleksandar Vučić izjavio da će dan kada Hrvatska bude slavila "Oluja" on lično provesti "u tuzi i bolu" jer tu akciju smatra najvećim etničkim čišćenjem nakon Drugog svetskog rata, iz Zagreba, koji se još nije oporavio od diplomatskog fijaska zbog toga što su predstavnici stranih zemalja odustali od učešća na proslavi "Oluje", ekspresno su stigle oštre reakcije.
Nedelja 19.07.2015.08:30
Proradila Vučiću radikalska krv i neda mu mira, a siguran sam da i njegova desna ruka sve ono ne trabunja iz svoje glave, nego se u Parovićevoj kancelariji dogovaraju šta će Vulin sutra da odvali. Sad još i Čanka zagreva i ubrzo će ga ubaciti u igru kao jedinog člana naprdne vlade koji sme i u roaming da ode, a da ga ne vijaju i ne pljuju. Prvi mu je u zagrljaj ipak otišao naš, popljuvan od sopstvenog naroda, domorodac Pasztor i na izborima će, zajedno sa Čankom i Kostrešom, neviđeno obrati bostan. Al' dobro, ko j.be te srbijanske izbore... Dok se sve to fino odvija na našim ekranima, Vojvodina ostaje i bez preduzeća, bez zemlje i bez gaća Ko još nakon rezolucije razmišlja o Elektrovojvodini, Matijeviću, Glavašu, Todoriću, bin Zajedu ili Pakistancima koji pazare po Pančevu i okolini? Uključujući i DS i Đinđića i Tadića, svaka srbijanska vlast do dana današnjeg se ponašala isto prema Vojvodini. Prodaju oni i po Srbiji, samo što gedžovana kanda boli patka za to kad se već ne čuje i dok familija iz mrskog im zapada šalje jednako tako mrske evre. Tema, Oluja i Bljesak su za te Ličane, Banijce i Kordunaše bile čist blagoslov i ona ih je izula iz kaljača i ob ula u firmirane cipele. Neću da se cifram sa mrtvima i ovo se odnosi na onu ogromnu većinu sa dva državljanstva, dva stana, dve kuće, dva vinograda, dve bašte i sa upitno čistim ratnim rukama.
Nedelja 19.07.2015.09:46
Da je Tuđman i pokušao nešto patrotski da preduzme s takvima poput tebe, ne ni oni danas orgijali 5. avgusta. A vidim da ti ne možeš da odoliš tipičnij srbijanskoj antibratskoj i antikomsijskoj "nek komšiji crkne krava", c, c, c... C!
Nedelja 19.07.2015.10:29
Ako pošteno razmislimo mnogi Srbi treba da slave "bljesak i oluju" kao i Tuđmana koji ih je isterao iz Hrvatske . Najveći gubitnici su BEOGRAĐANI kod kojih su izbeglice došle . Te izbeglice su u Hrvatskoj preživljavali od poljoprivrede i kao i svaki seljak stalno su bili "na gubitku". Ovde se zapošljavaju gde ISTERUIJU sa radnih mesta zaposlene Beograđane i što je najgore oni PREZIRU baš te koji su ih primili kada su proterani . TO JE ISINA . Što se odnosa sa Hrvatskom tiče tu treba stvari postaviti na svoje mesto tako što Hrvatima po svaku cenu treba zagorčati poslovanje u Srbiji . Svake nedelje inspekcije u njihove objekte i drakonskim kaznama ( uz obavezan osmeh ) puniti budžet Srbije sve dok im se ne smuči i sami ne napuste Srbiju . Prostor gde su oni poslovali ponuditi bilo kome kome je tržište od 7 miliona potošača dnevno interesantno . Ako je Delez došao iz Belgije doći će i LIDL ili ALDI ili bilo ko drugi . To je odgovor Hrvatima za ruganje Srbima i Srbiji za sve vremena . A oni neka dalje nastave da slave i "bljeske i oluje" to je njihov problem . Pogrešno je iscrpljivanje i "dokazivanje" da li treba ili ne treba "slaviti" . Neka slave to je njihovo pravo kao što je i naše pravo da dozvolimo poslovanje u Srbiji kome mi hoćemo . Jednostavno .
Nedelja 19.07.2015.12:48
Vidim da si dobro obavjesten i veliki patriota. Sta je trebalo uraditi sa tim izbjeglicama? Staviti ih u bodljikavu zicu? Jesu li i one stotine hiljada protjerani iz gradova po hrvatskoj bile stocari? Jesu li i oni nevoljnici protjerani sa Kosova i Metohije bili stocari? Trebamo li radi sitni dusa kao ti svi da se stavimo u bodljikave zice ili da se samoub+ijemo da bi ti bilo potaman? Mislis li da jedino ti i takvi, koi su vjerojatno dosli u Beograd prije cak jedne generacije , imate ekskluyivno pravo da zivite u Beogradu? Da ste na vreme uredili dryavu i pocistili u Beogradu džabalebarose i iz'dajnike nebi imao problema sa izbjeglicama.
Nedelja 19.07.2015.14:15
Trebalo je naseliti ih u opustela sela Srbije i dati im zemlju da obrađuju kao što su to radili u Hrvatskoj ili na Kosovu . I šta je tu loše ? Inače u Srbiji NIKO nije u žicama pa čak ni ovi nesretnici iz Sirije , Avganistana i ko zna odakle .

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)